شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شامی هویج قمی


مواد لازم شامی هویج قمی :


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
هویج
200 گرم
100 گرم / 30 کالری
گوشت چرخ کرده
400 گرم
100 گرم / 240 کالری
رب گوجه فرنگی
2 ق غ
100 گرم / 76 کالری
پیاز رنده شده
یک عدد
100 گرم / 5 کالری
آرد نخودچی
3 ق.س
100 گرم / 60 کالری
تخم مرغ
3 عدد
100 گرم / 147 کالری
نمک و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
سرکه
یک دوم پیمانه
100 گرم / 22 کالری
شکر
60 گرم
100 گرم / 400 کالری

 
طرز پخت شامی هویج قمی :
 
*. ابتدا گوشت مرغ چرخ کرده و سیب زمینی پخته شده و پنیر پیتزا را در یک کاسه ریخته.
*. پیاز و سیر رنده شده و نمک و فلفل و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده.
*. کاملا" مخلوط کرده و با دست ورز داده و یک کمی زعفران را که در آب جوش حل کرده.
*. به مایه اضافه می کنیم و کف ظرف نسوز را با روغن چرب کرده و مایه را در آن پخش می کنیم.
*. در فر 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه تا این مایع خودش را بگیرد ولی سرخ نشود.
*. از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا سرد شود و به صورت مستطیل های کوچک بریده.
*. در ارد غلانده و در تخم مرغ زده و بعد در آرد سوخاری زده و سرخ می کنیم.

*. در ظرف با جعفری و گوجه فرنگی و لیمو ترش تزئین کرده و شامی را سرو می کنیم  می کنیم.

کوکو سبزیجات قالبی


اگر تمایل دارید در منزل آشپزی کنید و کوکو سبزی  تهیه کنید هیچ نگران نباشید. روش تهیه کوکو سبزی قالبی خوشمزه و لذیذ را در سایت نمناک یاد بگیرید و با آسودگی خاطر درست کنید.

 

مواد لازم کوکو سبزیجات قالبی:
سبزی کوکو                                 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو)
تخم مرغ                                      4 تا 5 عدد
زرشک (در صورت تمایل)                  یک قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده (در صورت تمایل)     یک یا دو قاشق سوپخوری
جوش شیرین                               1 قاشق مرباخوری
روغن                                         1 پیمانه سر خالی (150گرم )
آرد گندم                                     1 قاشق سوپخوری
 

طرز تهیه کوکو سبزیجات قالبی:

سبزی را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم و در سبد می ریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود بعد ریز خرد می کنیم .

سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و می گذاریم سبزی سرد شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه می کنیم و زرشک و گردوی خردکرده را نیز می افزایم .

پای گوشت و سبزیجات

مواد لازم پای گوشت و سبزیجات:

اندازه
مقدار / کالری
گوشت چرخ کرده
750 گرم
100 گرم / 240 کالری
جو پرک
سه چهارم پیمانه
100 گرم / 350 کالری
رب گوجه فرنگی رقیق شده
یک پیمانه
100 گرم / 76 کالری
پیاز ریز شده
یک عدد
100 گرم / 36 کالری
تخم مرغ کمی زده شده
یک عدد
100 گرم / 147 کالری
نمک
یک قاشق چایخوری
100 گرم / 0 کالری
سیر خرد شده
یک قاشق غذاخوری
100 گرم / 120 کالری


برای روی غذا پای گوشت و سبزیجات :


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
کره
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 737 کالری
پنیر چدار رنده شده
یک دوم پیمانه
100 گرم / 412 کالری
آرد
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 360 کالری
جعفری ساطوری شده
یک چهارم پیمانه
100 گرم / 34 کالری
سیب زمینی خرد شده
دو پیمانه
100 گرم / 75 کالری
هویج خرد شده
یک دوم پیمانه
100 گرم / 40 کالری
کرفس خرد شده
یک دوم پیمانه
100 گرم / 7 کالری
پیازچه درشت (فقط قسمت سفید)
شش عدد
100 گرم / 23 کالری
نخود فرنگی
یک پیمانه
100 گرم / 92 کالری


طرز تهیه پای گوشت و سبزیجات :

*. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. گوشت، جو، رب گوجه، پیاز، تخم مرغ، نمک و سیر (مواد گوشتی) را در کاسه بزرگی با هم خوب مخلوط و کمی ورز دهید و آن را در ظرف مناسب پای یا پیتزا پهن کنید تا دیواره ها را هم بگیرد، سپس آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

*. سبزیجات پختنی را در آب جوش بپزید. توجه داشته باشید ابتدا سیب زمینی، هویج و کرفس را بپزید و بعد از نیم پز شدن، پیازچه و نخود فرنگی (در صورت خام بودن) را اضافه کنید. سبزیجات را آبکش کنید. برای خوشمزه تر شدن می توانید سبزیجات را تفت داده و سپس بخارپز کنید.

سس براق


سس براق فرانسوی یک روکش کیک جدید و زیبا برای رویه کشی کیک ها است که در دو مرحله تهیه می شود که در این بخش برایتان با زبانی ساده مراحل تهیه را توضیح خواهیم داد با ما همراه باشید.
 
سس براق فرانسوی یک روکش کیک شیک 

مرحله اول تهیه سس براق
اب پانصد گرم 
پودر ژلاتین صد گرم 
ابتدا پودر ژلاتین و آب را در ظرف فلزی ریخته روی بخار اب بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم بعد حل شدن در این زمان میگذاریم تا خنک شده یک روز در یخچال قرار میدهیم 
مرحله دوم تهیه سس براق
شکر سیصد گرم
گلوگز سیصد گرم
اب صد و پنجاه گرم 
خامه صبحانه دویست گرم 
شکلات آیدین طلایی سفید یا بلکولاد سیصد گرم 
رنگ دلخواه چند قطره
  شکر ،گلوگز  اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
داغ شود ولی نجوشد  
وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه) 
از روی شعله بر میداریم 
شکلات را خرد کرده 
داخل مخلوط میریزیم
تا اب شود
بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم 
با  بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم 
 حالا صد گرم از ترکیب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم 
و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود 
و ژلاتین در آن حل شود 
در اخر هم از صافی رد میکنیم 
کیک را با خامه کاور  کرده داخل فریزر  بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم

آش کرمانشاهی


آش کرمانشاهی معروفترین آش محلی و سنتی استان کرمانشاه است که چند سال است در جشنواره غذاهای محلی ایران رتبه اول را کسب کرده است. در ماه مبارک رمضان مردم برای تهیه آن ساعت ها در صف انتظار هستند. راز این آش اصیل در کشدار بودن آن  است که لعاب جا افتاده آن مانند پنیر پیتزا کش آمده و واقعا درست کردن آن کار هر کسی نمی باشد و احتیاج به حوصله فراوان دارد. ﺍﯾﻦ ﺁﺵ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ ﺍﺯ ﻏﻼﺕ، ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ است.

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ آش کرمانشاهی:

ﻧﺨﻮﺩ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭼﯿﺘﯽ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﮔﻨﺪﻡ ﭘﻮﺳﺖ ﮐﻨﺪﻩ: ۱/۵ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﺑﺮﻧﺞ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﻋﺪﺱ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

ﮔﻮﺷﺖ ﺩﻧﺪﻩ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﯼ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺭﺷﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﺍﻍ: ۵ ﻋﺪﺩ

ﺳﯿﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﯿﺮ ﺩﺍﻍ: ۱۰ ﺣﺒﻪ

ﻧﻤﮏ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

ﺭﻭﻏﻦ ﺣﯿﻮﺍﻧﯽ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺩﺍﻍ: ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ آش کرمانشاهی:

ﺣﺒﻮﺑﺎﺕ ﺭﺍ ﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺁﺏ ﺁن رﺍ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﭙﺰﯾﺪ. به یاد داشته باشید که برای تشخیص میزان پخت حبوبات چند عدد از آن‌ها را بین دو انگشت فشار دهید. هنگامی که به ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻭ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻟﻪ ﺷﻮند ﻭ ﺳﻔﺖ ﻧﺒﺎشند علامت کافی بودن پختشان است. ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺧﯿﺴﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﮔﻮﺷﺖ ﻭ ﮔﻨﺪﻡ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﺍﺯ ﻫﻢ بپزید ﻭ ﺩﺭ ﺍﻭﺍﺳﻂ ﭘﺨﺖ، ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنید ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﭙﺰﻧﺪ، ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺭﯾﺶ ﺭﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺁﺵ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﺪ. ﻃﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺎﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻭﻗﺖ ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ.