شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

خورش قارچ و گردو

مواد لازم خورش قارچ و گردو :
 گردوی چرخ شده  4 پیمانه
 پیاز یک عدد
 قارچ 150 گرم
 رب انار  نصف لیوان
 شکر 5 قاشق غذاخوری
 دارچین یک قاشق مرباخوری
ارده  2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
 روغن  به میزان لازم

طرز تهیه  خورش قارچ و گردو:
ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.
سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.
در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.
برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.
خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

بقچه کباب

 این بقچه کبابی هم زیباست هم خوشمزه جزو رسپی هایی است که آسان پخته می شود و خودش به تنهایی یک غذای اصلی محسوب می شود اگر جزو کشانی هستید که گوشت قرمز نمی خورید ازگوشت سفید استفاده کنید توصیه میکنم از این غذای خوشمزه درست کرده و در کنار خانواده سرو کنید.
 
مواد لازم بقچه کباب:
کره 6 قاشق
گوشت خرد شده 1.300 گرم
پیاز خرد شده متوسط 2 عدد
هویج 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد
قارچ 400 گرم
ریحان خشک 1 قاشق چای
اب جوش  2 لیوان
نمک وفلفل سیاه
 
کرپ بقچه کباب:
تخم مرغ 3 عددشیر 1.5 لیترآرد 3.5 لیوانبکینگ پودر 1 پاکت
پنیر پیتزا برای رویش به  تعداد بقچه ها
گوجه فرنگی 3 عدد
فلفل سبز 8-10 عدد
 
طرز تهیه بقچه کباب :
در یک قابلمه پیازهای هلالی خردشده  و گوشت را می ریزیم داخلش کره می ریزیم  و تفت می دهیم  وقتی آب انداخت و آبش را کشید ریحان را می ریزیم یکی دو دقیقه دیگر هویج های حلقه ای  را می ریزیم  قارچ هارا 4 قسمت کرده  و سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و اضافه می کنیم

کیک شیر عسل


مواد لازم کیک شیر عسل:
آرد
 150 گرم
تخم مرغ
 4 عدد
شیر عسلی
 1 قوطی
بیکینگ پودر
 1 قاشق چایخوری
وانیل
 1/2 قاشق چایخوری
کره
 50 گرم
طرز تهیه کیک شیر عسل:
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید.
قالب خود را کمی چرب کرده و آرد سوخاری بپاشید تا بعدا کیک به قالب نچسبد. آردهای سوخاری اضافی را با وارونه کردن قالب، از آن خارج کنید.
آرد، وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
کره را با حرارت ملایم ذوب کنید.
تخم مرغ ها را خوب و با سرعت بالای همزن بزنید تا کاملا تغییر حجم داده و پف کند. کره ذوب شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همان سرعت بالا هم بزنید.
شیر عسل را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و به انداره ای که مخلوط شوند، هم بزنید.
آرد را به مایه تخم مرغی اضافه کرده و از سطح مواد با کمک نوک قاشق هم بزنید. آرام آرام آرد را از زیر ظرف به سطح مایه آورده و با مواد مخلوط کنید. اگر از عمق ظرف هم بزنید پف کیک می خوابد. در نهایت یکی دو بار در آخر کار، از عمق ظرف هم بزنید تا مطمئن شوید که آرد کاملا در مایه تخم مرغی حل شده است.
مواد را در قالب ریخته و روی پنجره وسط فر قرار دهید. اگر قالب شما گرد است، 45 دقیقه به آن زمان بدهید و اگر مستطیلی و کم عمق است 25 دقیقه برای پخت کیک کافیست

دسر تیرامیسو میوه ای

مواد لازم دسر تیرامیسو میوه ای

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم
خامه 100 گرم
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
آب میوه 1/2 لیوان
بیسکوییت لیدی فینگر یا کیک به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
 

 
طرز تهیه دسر تیرامیسو میوه ای : توت فرنگی ها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید ، داخل کاسه ای پنیر ماسکارپونه ، خامه و پودر قند را بریزید و با همزن بزنید تا حجیم و یکدست شود ( از خامه فرم گرفته یا خامه قنادی هم میتوانید استفاده کنید ).
 
تیرامیسو میوه 
 
بیسکوییت های لیدی فینگر را به نوبت داخل آب میوه بزنید و ته ظرف بگذارید ، مقداری توت فرنگی خرد شده روی آن بریزید و در صورت تمایل مقداری شکلات روی توت فرنگی ها رنده کنید ( استفاده از شکلات سلیقه ای است ، به جای لیدی فینگر از بیسکوییت نرم یا کیک هم میتوانید استفاده کنید ).
در نهایت دسر آماده است

نان مرغ با سبزیجات

مواد لازم نان مرغ و سبزیجات

پودر خمیر ترش       ۱ قاشق مرباخوری

آب گرم         ۱ پیمانه

شکر           ۱ قاشق مرباخوری

روغن مایع      ۱/۳ پیمانه

آرد        ۴-۵ پیمانه

تخم مرغ       ۱ عدد

نمک       ۱ قاشق چایخوری

مواد میانی نان مرغ با سبزیجات

گوشت چرخ کرده مرغ      ۲۰۰ گرم

قارچ       ۲۰۰ گرم

پیازچه خرد شده        ۱/۲ پیمانه

فلفل دلمه خرد شده      ۱/۲ پیمانه

پنیرخامه ای      ۱۰۰ گرم

سس قرمز تند   ۳ قاشق سوپخوری

سس خردل      ۲ قاشق سوپخوری

پودر آویشن       ۱ قاشق چایخوری

نمک       ۱ قاشق مرباخوری

فلفل قرمز        ۱ قاشق چایخوری

رومال
تخم مرغ ۱ عدد
کنجد و سیاه دانه



طرز تهیه مواد میانی نان مرغ با سبزیجات

گوشت چرخ شده مرغ به همراه پیاز را با کمی روغن سرخ میکنیم . تغییر رنگ که داد نمک ، فلفل ، آویشن و قارچ را اضافه میکنیم. تفت کمی که خورد ، فلفل دلمه و پیارچه را اضافه میکنیم تا کمی نرم شود.