شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

ران مرغ با سس خردل شیرین


ران مرغ با سس خردل و عسل

 

مواد لازمران مرغ با سس خردل شیرین :

ران مرغ: 8 عدد

عسل: 125 میلی لیتر

خردل: 4 قاشق غذاخوری

دانه ی خردل: 4 قاشق غذاخوری

سرکه سفید: 4 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

مقداری کاهو

 

طرز تهیه ران مرغ با سس خردل شیرین:

ران ها را 2 قطعه کنید. عسل، خمیر و دانه ی خردل، سرکه، روغن و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ای مخلوط کنید. جوجه ها را در مای مارینه بخوابانید، روی ظرف را پوشانده  و به مدت 1 ساعت در یخچال نگاه دارید.

کباب پز را روشن کنید. جوجه ها را از مایه درآورده و  30 دقیقه روی شعله ی متوسط کباب کنید.  در حین پخت،  ران ها را به مایه مارینه آغشته کنید. کاهو را در دیس بچینید. این کباب لذیذ را با کاهو یا سالاد دلخواه تان نوش جان کنید.

مینی برگر مغز دار با سس پنیر

مواد لازم برای تهیه مینی برگر مغز دار با سس پنیر

گوشت چرخ کرده       ۲۵۰ گرم

پیاز رنده شده       ۱ عدد

پنیر ورقه ای خرد شده    ۳ قاشق سوپخوری

پنیر صبحانه     ۱ قاشق سوپخوری

سبزیجات معطر خرد شده   ۱ قاشق سوپخوری

ژامبون خرد شده      ۳ قاشق سوپخوری

کنسرو ذرت       ۲ قاشق سوپخوری

زیتون سیاه     ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل     ۱ قاشق چایخوری

آرد سوخاری  در صورت نیاز    ۱ قاشق چایخوری

آویشن ، پودر تخم گشنیز ، پودر سیر و زردچوبه     ۱ قاشق چایخوری

نکته : مواد به جز گوشت برای ۱ یا ۲ عدد همبرگر است

 

طرز تهیه مواد لازم برای تهیه مینی برگر مغز دار با  سس پنیر
گوشت ، پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه ها ، سبزیجات ( ریحان و جعفری )  را با هم مخلوط نموده و خوب ورز میدهیم تا کاملا چسبنده شود.

برای وسط برگر ها  زیتون ، ذرت ، پنیر ، پیازچه ، سبزی معطر و ژامبون را کاملا با هم مخلوط میکنیم .

خوراک سیب زمینی و لوبیا


خوراک لوبیا چیتی را به روشهای مختلفی میشه درست کرد.یکی از روشهاشو میتونین اینجا ببینین. این بار یک مدل دیگه درست کردم که خیلی هم لعابدار و خوشمزه شده. برای طرز تهیه بریم به ادامه مطلب



مواد لازم خوراک سیب زمینی و لوبیا :

لوبیا چیتی 2 پیمانه

سیب زمینی متوسط یک عدد

رب یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد متوسط

نمک - فلفل- زردچوبه - زیره - روغن زیتون و آب لیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه خوراک سیب زمینی و لوبیا:

لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا نفخش از بین بره  و روز بعد بریزید داخل قابلمه و و با یک پیاز خرد شده بذارید بپزه. وقتی لوبیاها پخت یک عدد سیب زمینی را مکعبی خرد و به لوبیاها اضافه کنید. یک قاشق رب و نمک و فلفل هم اضافه کنید و بذارید سیب زمینی ها بپزن و خوراکتون خوب لعابدار بشه. اواخر طبخ اگه دوست داشتین کمی زردچوبه و زیره به خوراک اضافه کنید.


سالاد رنگین با سس نعنا


مواد لازم سالاد رنگین با سس نعنا

گوجه فرنگی    ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۳ رنگ      ۱ عدد

خیار      ۱عدد

خیار شور     ۱ عدد

پیاز     ۱ عدد

جوانه ماش     ۵۰ گرم

سبزی برگی     ۱۰۰ گرم

کنجد      برای تزئین



مواد لازم سالاد رنگین با سس نعنا

نعنا    ۱۰۰ گرم

پیاز     ۱ فنجان خرد شده

سیر     ۱ خبه

سرکه سفید       ۳ قاشق غذاخوری

عسل      ۱ قاشق پایخوری

بادام زمینی       ۵۰ گرم

پودر پنیر پارمزان    ۱ فنجان

نمک و روغن زیتون به میزان لارم



طرز تهیه سالاد رنگین

دو سوم از هر رنگ فلفل دلمه ای را فیله کردهبه روغن زیتون آغشته کرده و دو طرفش را کمی برشته میکنیم.

گوجه را ۴ قاچ کرده و داخلش را خالی میکنیم . تمام سبزیجات به جز شاهی و جوانه ماش را خلالی خرد کرده و تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم .

خورش کاری با قارچ


یلی وقت بود دلم یه خورش کاری خوشمزه میخواست  اما فرصت نمیشد تا اینکه دیروز درستش کردم. خیلی تو نت گشتم تا یه دستور خوب پیدا کنم و آخر به این نتیجه رسیدم:
مواد لازم خورش کاری با قارچ
مرغ                  به مقدار لازم
قارچ                 250 گرم
پیاز                   1 عدد
آرد                   2 قاشق غذاخوری
ماست یا خامه    در صورت تمایل
پودر کاری،فلفل،پودر موسیر،گلپر
دستور تهیه خورش کاری با قارچ :
 
اول مرغ رو پختم و سرخ کردم. البته من از دو تا تکه رون مرغ استفاده کردم شما میتونید سینه مرغ رو هم تکه تکه کنید و ازش استفاده کنید. وقتی پخت بزارید حدود دو تا لیوان آب داشته باشه. مرغها رو سرخ کنید. بعد پیاز رو رنده کنید و بزارید یکم تفت بخوره تا سبک بشه. قارچهای خرد شده رو هم اضافه کنید و با شعله زیاد تفت بدید. ادویه ها را بهش اضافه کنید ضمنا این غذا تندش خوشمزه تر هست پس یکم بیشتر فلفل بریزید.
 
دو قاشق آرد رو به قارچ اضافه کنید و خوب تفت بدید. حالا آب مرغ رو کم کم اضافه کنید تا آرد گلوله نشه. تو این مرحله میتونید دو قاشق شیر یا خامه اضافه کنی. غذای من چون خیلی تند شد من حدود نصف لیوان ماست بهش اضافه کردم تا یکم از تندیش کم بشه. یکم زمان بدید تا جوش بخوره و غلیظ بشه.
تو این مرحله هم میتونید مرغ رو بزارید داخل مایع تا مواد به خوردش بره اما من چون میخواستم رنگ طلایی مرغ حفظ بشه اینکار رو انجام ندادم. مرغ رو تو ظرف کشیدم و از مایع ریختم روش.