شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

ماهی سالمون همراه با سبزیجات

طریقه ی درست کردن ماهی سالمون همراه با  سبزیجات را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
 

مواد لازم ماهی سالمون همراه با سبزیجات :
 
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ماهی شیر
(به تکه های متوسط خرد شود) 700گرم
100 گرم / 102 کالری
بادمجان
یک عدد
100 گرم / 17 کالری
فلفل دلمه ای
قرمز یا سبز حلقه شده یک عدد
100 گرم / 15 کالری
قارچ خرد شده
سه چهارم پیمانه
100 گرم / 27 کالری
پیاز
بزرگ خلالی خرد شده یک عدد
100 گرم / 5 کالری
روغن زیتون
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 900 کالری
سیر
له شده یک حبه
100 گرم / 120 کالری
سرکه
نصف پیمانه
100 گرم / 22 کالری
گوجه فرنگی
ریز خرد شده 250 گرم
100 گرم / 15 کالری
سس گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 89 کالری
آویشن خشک شده
نوک قاشق چای خوری
100 گرم / 276 کالری
برگ بو
یک عدد
نامشخص
نمک و فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
پنیر پیتزای رنده شده
نصف پیمانه
100 گرم / 370 کالری
 
روش تهیه ماهی سالمون همراه با سبزیجات :
*. به نقل از آکاایران : بادمجان را شسته و پوست بکنید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید و در سبدی بریزید تا آب اضافه آن خارج شود. کدو را نیز به همین صورت پوست کنده، خرد کنید. حالا روغن زیتون را در ظرف گود مخصوص مایکروفر بریزید و یک دقیقه با حداکثر قدرت، حرارت دهید تا داغ شود.
*. نکته: برای جلوگیری از پاشیدن قطرات روغن به دیواره های مایکروفر روی ظرف، در مخصوص اش را بگذارید.

ماهی سالمون نروژی

مواد لازم ماهی سالمون نروژی

 

فیله ماهی سالمون ————————— 1 عدد

لیموی تازه ————————————- 2 عدد ( یا 1 نصف استکان آب لیمو )

زعفران دم کرده ——————————– یک قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل ———————————— به مقدار لازم

روغن زیتون  ———————————- به مقدار لازمش

طرز تهیه ماهی سالمون نروژی :

فیله کامل ماهی را به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل یک دیس لبه دار بچینید .

در یک کاسه جداگانه ، آبلیمو ، زعفران و نمک و فلفل را مخلوط کنید ، هم بزنید تا کاملا یک دست شوند .

با یک قلموی تمیز ، از مخلوط آبلیمو و زعفران هر دو روی ماهی ها را پوشش دهید . و بعد باقیمانده مخلوط را روی ماهی ها بریزید .

روی دیس حاوی ماهی ها را با یک کیسه بپوشانید و بگذارید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال بمانند تا کاملا مزه دار شوند .

 

بعد از این مدت ، در یک تابه چدنی ( در صورت در دسترس نبودن از تابه معمولی نچسب استفاده کنید) مقداری روغن زیتون بریزید و صبر کنید تا کمی داغ شود . بعد حرارت زیر تابه را ملایم کنید و ماهی ها را داخل تابه بچینید .

با حرارت نسبتا ملایم یک روی ماهی را کاملا سرخ کنید و بعد ماهی ها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شوند .

و بعد از سرخ شدن ، ماهی ها را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید .

هنگام سرو مقداری آب لیمو روی ماهی ها بچکانید. 

ماهی بند انگشتی


مواد لازم برای ماهی بند انگشتی
:
ماهی =1 عدد
زنجبیل خرد شده=1 قاشق چایخوری
سیر له شده=1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
پودر هل=2/1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای سس ماهی بند انگشتی:
تمر هندی=2 قاشق غذاخوری
آب=3 لیوان(600 میلی لیتر)
روغن حیوانی=2 قاشق غذاخوری
سیر=5 حبه
چوب دارچین=1 عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=2 عدد
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
ماست=1 پاکت(200 گرم)
طرز تهیه ماهی بند انگشتی:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.
2. تمر را در آب خیس کنید.

3. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.

پاستا با خامه و مرغ

مواد اولیه پاستا با خامه و مرغ

پاستا: یک بسته
سینه مرغ: 300 گرم
گوجه‌فرنگی: چهار الی پنج عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
پیاز: یک عدد
خامه: 100 گرم
روش پخت پاستا با خامه و مرغ

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم.
عد مرغ مکعبی خرد شده را اضافه می‌کنیم تا کمی طلایی شود.
گوجه‌فرنگی‌ها را که به صورت مکعبی خرد کرده‌ایم به همراه نمک، فلفل و آویشن به مرغ اضافه کرده و کمی که گوجه‌ها پخت خامه را می‌ریزیم و از روی حرارت بر می‌داریم.
پاستای آبکش شده را در ظرف کشیده و سس را روی آن می‌ریزیم و با کمی پیازچه خردشده تزئین می‌کنیم.

پای خرما و گردو


مواد لازم پای خرما

مواد  خمیر پای

آرد    ۱ و ۱/۲ پیمانه

شکر ۱ ق س

نمک   ۱/۸ ق چ

کره   ۱/۲ پیمانه

آب    ۱/۴ پیمانه

 

مواد میانی پای خرما

تخم مرغ   ۲ عدد

شکر قهوه ای    ۱/۲ پیمانه

کره   ۱/۴ پیمانه

گلوکز   ۱/۴ پیمانه

وانیل   ۱/۴ ق چ

خرما    ۳/۴ پیمانه

گردو    ۱/۲ پیمانه

 

طرز تهیه پای خرما

برای تهیه خمیر پای : کره ، آرد نمک ، شکر  و نیمی از آب را باهمزن مخلوط کنید تا خمیر منسجمی بدست آید . بقیه ی آب را کم کم در حین هم زدن اضافه کنید و مراقب باید خمیر زیاد شل نشود.

حدود ۲۰ دقیقه خمیر را در یخچال بگذارید تا کره کاملا سرد شود و سپس در کف قالب مورد نظر پهن کنید.

برای تهیه مواد میانی پای خرما : خرما را با کمی آب بپزید تا پوست و هسته اش به راحتی جدا شود. و بگذارید سرد شود.

تمام مواد میانی را ۳-۴ دقیقه با همزن مخلوط کرده در آخر کردوی خرد شده را اضافه کنید و داخل خمیر بریزید.

به جای گلوکز میتوانید از کمی عسل استفاده کنید فقط مراقب باشید مواد میانی زیاد شیرین نشود.