شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

نان بلغاری


مواد لازم برای تهیه نان بلغاری :

خمیر مایه : 2 و یک دوم ق چ

شکر : 1 ق غ

شیر ولرم: 1 پ

تخم مرغ : 2 عدد

کره : 1 ق غ  ( یا 2-3 ق غ روغن مایع)

نمک : کمی

آبلیمو : 1 ق غ

کره برای لای نون 

طرز تهیه نان بلغاری :
برای ساخت نان بلغاری بهتر است 
من با نصف مواد درست کردم.

اول شیر ولرم , شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم 10-15 دقیقه استراحت کنه و عمل بیاد.

بعد تخم مرغ , کره , نمک و ابلیمو , خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و آرد رو کم کم بهش اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.


روی خمیرو می پوشونیم و می ذاریم تا 1-2 ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.

بعد از استراحت کره رو آب می کنیم ( 2-3 ق غ کافیه ).

رول مرغ با فلفل کبابی


مواد لازم برای رول مرغ با فلفل کبابی :
سینه مرغ بدون استخوان 3 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه  ¼ قاشق چایخوری
پنیر بز با سیر و سبزیجات 85 گرم
برگ اسفناج تازه  28 گرم
فلفل قرمز کبابی ¾ پیمانه
پیازچه خرد شده  یک عدد
پستو یا سس گوجه ‌فرنگی  نصف پیمانه

طرز تهیه رول مرغ با فلفل کبابی :
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند. روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.

مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.
پستو گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

تالیاتلی با کوفته مرغ و اسفناج

مواد لازم تالیاتلی باکوفته مرغ

گوشت مرغ چرخ کرده          ۴٠٠ گرم
آب                                     یک چهارم پیمانه
سیر                                    ٢حبه
نمک فلفل سیاه                     به میزان لازم
برگ اسفناج                         ٢٠٠ گرم
خامه                                  نصف پیمانه  
قرص عصاره مرغ                یک عدد
پاستا تالیاتلی                      یک بسته
پنیر پارمیزان                      ٧٠ گرم
تخم مرغ                            یک عدد

طرز تهیه کوفته مرغ :
گوشت چرخ کرده مرغ را به همراه تخم مرغ، آب، سیر ریز خردشده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و ورز دهید. برگهای اسفناج را ریز خرد کرده و اضافه کنید. از مواد به اندازه نارنگی برداشته و با دست فرم دهید و در کمی کره سرخ کنید. پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید. در یک ماهیتابه خامه را با کمی آب رقیق کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. قرص عصاره مرغ را رنده کنید و به خامه در حال جوش اضافه کنید. پاستا را به سس آماده شده اضافه کنید و با سس مخلوط کنید. پنیر پارمیزان را با پاستا مخلوط کنید. پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید.

آش آبغوره و گوجه فرنگی


مواد لازم برای تهیه آش ابغوره  :
گوجه فرنگی 1کیلو و 500 گرم                         غوره    1/2 لیوان
سبزی 750 گرم                                                  پیاز    2-3 عدد متوسط
لوبیا چیتی 1 لیوان                                            نعناع خشک    2 قاشق غذاخوری
آبغوره 1 لیوان                                                   آب گوشت       2-3 لیوان
برنج 1 استکان                                                نمک،فلفل،زردچوبه     بمیزان لازم
 طرز تهیه آش آبغوره :
 در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزاییدو بگذارید کاملا طلایی شود.
این آش بسیار خوشمزه می باشد.

نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهیدو سپس 5-6 لیوان آب روی آن بریزیدو بگذارید تا 1 ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.

آش اریک

 آش اریک

اگر چعندر خردشده را جدا پختید حتما آب اون را داخل آش بریزید. نخود ولوبیا را بهتر است برای تهیه آش قبلآ خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفاخ نباشد. این آش مثل آش رشته است با کمی تفاوت.
 مواد لازم برای تهیه آش اریک:
نخود ولوبیا چیتی رویهم یک پیمانه
عدس یک پیمانه
رشته آش ۳۰۰ گرم
چغندر متوسط ۳ عدد
پیاز داغ و نعنا داغ
تعدادی آلو و برگه زردآلو (قیسی)
شیره انگور قرمز
سرکه انگور
سیر داغ کمی

طرز تهیه آش اریک:

چغندر خرد شده و نخود و لوبیا و عدس را می‌پزیم که رنگ قرمزی چغندر باعث خوشرنگی حبوبات می‌شود. سپس آلو و قیس و پیاز داغ را داخل اش می‌ریزیم و می‌گذاریم نیم پز بشود. بعد رشته را اضافه می‌کنیم که بپزد. بعد از پخت رشته، سرکه و اگر شیره انگور قرمز داشتید آن را نیز می‌ریزد