مواد لازم برای تهیه نان بلغاری :
خمیر مایه : 2 و یک دوم ق چ
شکر : 1 ق غ
شیر ولرم: 1 پ
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 1 ق غ ( یا 2-3 ق غ روغن مایع)
نمک : کمی
آبلیمو : 1 ق غ
کره برای لای نون
طرز تهیه نان بلغاری :
برای ساخت نان بلغاری بهتر است من با نصف مواد درست کردم.
اول شیر ولرم , شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم 10-15 دقیقه استراحت کنه و عمل بیاد.
بعد تخم مرغ , کره , نمک و ابلیمو , خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط می کنیم و آرد رو کم کم بهش اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیف و نرمی به دست بیاد.
روی خمیرو می پوشونیم و می ذاریم تا 1-2 ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابر شه.
بعد از استراحت کره رو آب می کنیم ( 2-3 ق غ کافیه ).