شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

زیره پلو مازندرانی

مواد لازم زیره پلو مازندرانی با مرغ

برنج    ۵ پیمانه

مرغ یا گوشت    ۱ کیلو

روغن حیوانی    به میزان لازم

زردچوبه    ۱ ق چ

پیاز داغ    ۴ ق س

فلفل سیاه نیم کوب   ۲ ق س

کشمش پلویی     ۳۰۰ گرم

زرشک    ۱۰۰ گرم

نمک ، دارچین، فلفل و زعفران  به میزان لازم

زیره سیاه     ۴ ق س

شنبلیله خشک و ساییده    ۱ ق س

 

طرز تهیه زیره پلو مازندرانی با مرغ

برنج را آبکش کنید.

کمی روغن حیوانی کف قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود.زردچوبه( یا زعفران) کفش بریزید.در صورت تمایل ته دیگ بگذارید.

برنج ، ادویه ( دارچین ، شنبلیله ، زیره سیاه ، فلفل سیاه نیم کوب ) ، محلول زعفران را لایه به لایه بربزید و با شعله ملایم بگذازید دم بکشد.

 

آغشته کردن مرغ به زردچوبه

مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته کنید.و در روغن سرخ کنید.در ظرف را ببندید تا کاملا آب بیندازد و یک طرفش طلایی شود پیاز داغ را اضافه کرده  و برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود ، ۱ و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شود .

زرشک و کشمش را جداگانه تفت داده رو برای تزئین استفاده کنید.

موس انار

تهیه موس انار را برای شما عزیزان و کاربران محترم  مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.



موس انار را میتوان یک دسر خوشمزه و شیک برای  مراسم های رسمی دانست. با دلگرم در درست کردن این دسر خوشمزه همراه باشید.

 

مواد لازم موس انار


سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 40 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه 100 گرم
آب انار 3 ق غذاخوری
انار 1 عدد

 


طرز تهیه:


ابتدا تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم.سپس سفیده را جدا کرده و با همزن برقی به خوبی میزنیم تا حالت اسفنجی پیدا کرده و از ظرف نریزد.پودر قند را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم .

نان مغز دار


مواد خمیر نان مغز دار:
خمیر مایه / 2 قاشق مرباخوری
شکر / 2 قاشق مرباخوری
آب ولرم / نصف پیمانه
روغن حیوانی یا کره / 120 گرم
نمک / 1 قاشق مرباخوری
ماست / نصف پیمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد / 4 پیمانه حدود 500 تا 600 گرم
پودر زنجبیل / 1.5 قاشق غذاخوری
مواد داخل نان:
آرد /  1 پیمانه
زنجبیل / 1 قاشق مرباخوری
روغن حیوانی یا کره / 100 گرم
زعفران دم کرده / 1 قاشق غذاخوری یا 2 قاشق مرباخوری زردچوبه
مواد زرینه نان مغز دار: ( رومال )
زرده تخم مرغ / 1 عدد
ماست یا شیر / 1 قاشق مرباخوری
کره آب شده / 1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده / 1 قاشق مرباخوری
 ایچلی کوکَ نان مغزدار تبریز, آسان خوشمزه و مقوی
طرز تهیه: 
ابتدا شکر را در آب ولرم حل کرده و سپس مایه خمیر را اضافه کرده و روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آمده و حجیم شود یا کف کند. ( آب نه زیاد گرم باشد و نه زیاد سرد )
در کاسه بزرگی ماست، روغن، تخم مرغ را با همزن دستی یا چنگال بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی در آمده و مایه یکدست شود. مایه خمیر را نیز اضافه کنید.

کاپ کیک زنجبیل

زمانی کار پخت کاپ کیک‌ها به پایان می‌رسد که اگر با انگشتتان به آرامی سطح کیک‌ها را فشار دهید، دوباره به حالت اول باز گردند.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک زنجبیل
شکر قهوه‌ای                          150 گرم
تخم مرغ                                  3 عدد
زنجبیل کاملاً خرد شده            1 قاشق چای خوری
پودر دارچین                             نصف قاشق چای خوری
 
مواد لازم برای تهیه کرم کاپ کیک
 کره   150 گرم
 
 آرد   150 گرم
 
 شیر    1 قاشق غذاخوری
 
 کره    200 گرم
 
 شکر قهوه‌ای    50 گرم
 
 شیر    3 قاشق غذاخوری
 
 خاک قند    200 گرم
 
پودر دارچین
 
روش تهیه کاپ کیک زنجبیل
* دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
* کره و شکر را کاملاً با هم ترکیب نمایید تا پف کنند و به صورت اسفنجی در بیایند.
* آرد و دارچین را با هم الک کنید.
* به تدریج تخم مرغ‌ها و آرد و دارچین و زنجبیل را به ترکیب کره اضافه نمایید و بعد از هر بار اضافه کردن، مدتی مواد را هم بزنید.
* در آخر شیر را بیفزایید و دوباره ترکیب را هم بزنید.

* 12 قالب کاپ کیک تهیه کنید و کاغذهای شیرینی را داخل آن‌ها قرار دهید و خمیر آماده شده را داخل آن‌ها بریزید.

کیک شیر و عسل

مواد اولیه کیک شیر و عسل:
 وانیل 1قاشق چایخوری 
کره 1پیمانه (ذوب شده) 
شیر عسل نیم کیلو 
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری 
آب پرتقال 1پیمانه 
آرد 2ونیم پیمان
طرز تهیه کیک  شیر و عسل 

ابتدا آرد را با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم،وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و کره ذوب شده را اضافه میکنیم و شیر عسلی و آب پرتقال را هم اضافه کرده و آرد را از کنار به سمت داخل می آوریم و به آرامی مخلوط میکنیم سپس با همزن دستی مواد رو مخلوط کرده تا جایی که حباب های ایجاد شده توسط بیکینگ پودر و محیط اسیدی آب پرتقال از بین نرود که این موارد باعث پف کیک خواهد شد . حالا مواد مخلوط را در قالب بریزد و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .