شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کیک شکلاتی اسکاتلندی

مواد لازم

آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
پودر کاکائو 10 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شیر ولرم 1/2 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
شکلات تخته ای 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
 

  

طرز تهیه کیک شکلاتی
 شکلات تخته ای و کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکر و پودر کاکائو را اضافه و مخلوط کنید ، پس از مخلوط کردن مواد باید شیر ولرم را اضافه کنید ، کمی هم بزنید و از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری قرار دهید تا مایه شکلاتی خنک شود.
 
کیک شکلاتی
 
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با همزن بزنید تا کف کند سپس مایه شکلاتی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و با همزن کمی بزنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مایه کیک یکدست شود.

خورشت به آلو

مواد لازم خورشت به آلو :
 
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
گوشت ماهیچه یا مغز ران
1 کیلوگرم
100 گرم / 240 کالری
پیاز داغ (سرخ شده)
4/1 پیمانه (معادل 40 گرم)
100 گرم / 164 کالری
آب
2 تا 3 پیمانه(معادل 320 الی 480 میلی لیتر)
100 گرم / 0 کالری
به
3 عدد (معادل 780 گرم)
100 گرم / 26 کالری
روغن مایع
3/1 پیمانه (معادل 50 گرم)
100 گرم / 900 کالری
آلو بخارا
250 گرم
یک عدد / 20 کالری
شکر
3 قاشق سوپخوری(معادل 39 گرم)
100 گرم / 400 کالری
آب لیمو
2 قاشق سوپخوری(معادل 28 میلی لیتر)
100 گرم / 26 کالری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
زعفران (حل شده در آب جوش)
1 قاشق سوپخوری(معادل 14 میلی لیتر)
100 گرم / 310 کالری
 
نحوه تهیه خورشت به آلو :
 اگر از مغز ران استفاده می کنید آن را به قطعه های پنج سانتی متری خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. آب را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تقریبا" پخته شود.
*. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن را بگیرید ، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس کرده اید به خورش اضافه کنید. شکر ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنید.


خورشت مرغ و سیر انار


خورش مرغ با انار و سیر یک غذای اصیل ایرانی مربوط به استان مازندران است که با داشتن مواد اولیه خاص یک غذای پرخاصیت و غنی به شمار می رود.
مواد لازم:

 پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری 

پودر سیر:یک قاشق مرباخوری 

سیر:5حبه (بزرگ) 

نمک:به میزان لازم 

انار:2 پیمانه (دان شده) 

رب انار:نصف پیمانه 

مرغ:یک کیلو 

پیاز:یک عدد (ریز) 

روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری 

زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

طرز تهیه خورش مرغ و انار:

 ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

سوپ دال عدس و کدو حلوایی


این یک سوپ غلیظ و گرم مناسب برای فصل پاییز است.

مواد لازم برای نفر:
1 عدد پیاز، ریز شده
2 حبه سیر کامل، ریز شده
3 فنجان عصارۀ سبزیجات (یک عدد قرص عصارۀ سبزیجات کافی است)
نصف فنجان دال عدس
1 فنجان کدو تنبل پوره شده
1 قاشق غذا خوری پودر کاری (به دلخواه)
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری گارام ماسلا
کمی فلفل (در صورت دلخواه)
1 عدد سیب کامل، ریز شده
2 قاشق غذا خوری رب انار

طرز تهیه سوپ دال عدس و کدو حلوایی:
در یک ظرف متوسط با لایۀ نازکی از آب، پیازها را اضافه کنید و روی حرارت متوسط به مدت 2 دقیقه بپزید. سیر را اضافه کنید، سپس به پختن ادامه دهید تا وقتی که پیازها مات شوند و تمام آب جذب گردد.

عصارۀ سبزیجات، عدس ها و سیب را اضافه کنید و به جوش بیاورید.

پاستا پنه

مواد اولیه

یک بسته پاستای پنه
یک عدد سینه ی مرغ متوسط
یک سوم فنجان کره
نصف بسته خامه
یک لیوان شیر
یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
قارچ خورد شده به میزان دلخواه
آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روش پخت پاستا پنه

در ابتدا سینه مرغ را خورد میکنیم( به صورت مستطیل کوچک)، پیاز رو رنده میکنیم و با مرغ هم میزنیم. کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم.
مثل تصویر شماره یکو اونو توی تابه می‌ریزیم وتقت می‌دهیم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه میکنیم.
قارچ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم .قارچ هم آب میندازه و آبش تبخیر میشه. آویشن وفلفل و نمک را در این مرحله اضافه میکنیم.
در یک قابلمه آب میجوشونیم و پاستاها رو توش میریزیم.مثل تصویر و شیر رو به آب اضافه میکنیم
تو همین فاصله که آب جوش میاد باید مشغول درست کردن سس مخصوص بشید!
برای سس: کره رو آب کرده و با خامه و پنیر میریزید تو یک ظرف و حسابی هم می‌زنید.و کمی هم شیر اضافه میکنید روی حرارت میذارید و هم میزنید تا کمی (فقط کمی) غلیظ بشه. اضافه کردن آویشن و فلفل در این مرحله خیلی خوب است.
پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدند رو آب‌کش می‌کنید و به مرغ اضافه می‌کنید
سس رو هم روی پاستا و مرغ‌تون میریزید و با جعفری هم میتونید تزیینش کنید.