شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کباب تابه ای سبزیجات

مواد لازم کباب تابه ای با سبزی های معطر :

اندازه
مقدار / کالری
گوشت چرخ کرده
500 گرم
100 گرم / 240 کالری
پیاز کوچک
یک عدد
100 گرم / 36 کالری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 76 کالری
خمیر نان فانتزی خمیر وسط باگت
یک پیمانه خشک شده
100 گرم / 449 کالری
تخم مرغ
یک عدد
100 گرم / 147 کالری
پودر آویشن خشک
یک قاشق سوپخوری
100 گرم / 276 کالری
جعفری خرد شده
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 25 کالری
گوجه فرنگی
یک عدد
100 گرم / 15 کالری
نمک و فلفل
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
پیازچه
یک دسته کوچک
100 گرم / 3 کالری


طرز تهیه کباب تابه ای با سبزی های معطر :

*. گوشت چرخ کرده رو در کاسه ای بلوری بزرگ بریزید و پیاز را در آن رنده کنید.
*. سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید . گوجه فرنگی را هم با پوست به قطعات خیلی کوچک تقسیم کنید.
*. همه سبزیجات خرد شده را با بقیه مواد به طور همزمان به گوشت اضاف کنید.
*. مخلوط گوشتی را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند . مقداری از مخلوط را با یک دست برداشته.
*. در کف دست دیگر گلوله کنید . سپس با فشار آن را در کف دست پهن می کنیم با این مقدار میتوانید.

*. هفت عدد از این کباب های دایره ای شکل را درست کنید.

قیمه اردبیلی

مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :
 گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
 پیاز متوسط  4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
 خلال بادام  1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم
          
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی قیمه می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.

پیچ انگشتی


مواد لازم برای تهیه پیچ انگشتی
مرغ (توجه داشه باشید که مرغ را از قبل با کمی نمک،آویشن،فلفل،زردچوبه و پیاز متوسط پخته ایم)  250 گرم

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد

بادمجان کبابی 300 گرم

سیر له شده 2 حبه

روغن کنجد یا زیتون به مقدار لازم

پودر پاپریکا به مقدار لازم

برای تهیه خمیر پیچ انگشتی به 1 عدد تخم مرغ نیاز داریم که باید ان را به همراه 66 قاشق سوپخوری روغن زیتون یا روغن کنجد داخل یک ظرف اضافه می کنیم در ظرفی دیگر یک لیوان شیر پر چرب ولرم را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر که باید کاملا در داخل شکر آن را حل کنیم و سپس یک قاشق غذاخوری مخمر و یا پودر خمی رمایع را اجازه می دهیم تا 10 دقیقه به عمل بیاید و سپس آن را به مواد داخل تخم مرغ و روغن اضافه می کنیم و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم در نهایت 2 پیمانه آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم تا خمیر ما شکل بگیرد سپس خمیر بدست آمده را 2 ساعت استراحت می دهید تا آمده شود حال مرغ را هم اضافه می کنیم سپس بادمجان کبابی را هم اضافه می کنیم 

نان برنجی قزوینی

نان برنجی یکی از شیرینی‌های سنتی ترد و خوشمزه ایرانی و از سوغات‌های کرمانشاه و قزوین است که طرفداران بسیاری دارد.اگر شما هم جزء طرفداران این شیرینی خوشمزه هستید در این مطلب با ما همراه باشید.چرا که می توانید با خواندن این مطلب این شیرینی خوشمزه را برای ایام عید در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه نان برنجی قزوین
روغن کاملا جامد       ۲۰۰ گرم
روغن کرمانشاهی       ۵۰ گرم
آرد برنج       ۵۰۰ گرم
پودر شکر       ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ       ۲ عدد
سفیده تخم مرغ       ۱٫۲عدد
گلاب       ۱٫۲ پیمانه
پودر هل سبز       ۱ ق م
خلال پسته ودونه هل جهت تزئین      به اندازه لازم
طرز تهیه‌ نان برنجی قزوین
روغن جامد را به همراه روغن نیمه جامد روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کمی ذوب بشه. پودر قند را اضافه می‌کنیم و با همزن دستی می‌زنیم.
حالا پودر هل را اضافه می‌کنیم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن می‌زنیم. یک عدد تخم مرغ کامل را به همراه یک عدد زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و مجددا با همزن برقی می‌زنیم.
اگر بخواهیم نان برنجی قزوین ما زعفرانی بشه در اینجا زعفران دم کرده را اضافه می‌کنیم و بعد گلاب را هم اضافه می‌کنیم. سپس آرد برنج را اضافه کرده و با قاشق مخلوط می‌کنیم.

نان خامه ای شکلاتی


طرز تهیه نان خامه ای با سس شکلات
مواد لازم برای 20 عدد نان خامه ای 8 سانتی
شیر
1 فنجان
کره
8 ق غ
شکر
2 ق غ
نمک
سه چهارم فنجان
آرد نان الک شده
1 فنجان
تخم مرغ
3  عدد بزرگ
 طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه نان خامه ای با سس شکلات آشنا میکنیم .
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فررا با کاغذ روغنی بپوشانید .
نان خامه,طرز تهیه خمیر نان خامه ای,آموزش تصویری پخت نان خامه ای
در یک قابلمه متوسط شیر ، کره ، شکر و نمک را اضافه کده روی حرارت متوسط به جوش بیاورید . آرد الک شده را اضافه کردهد با قاشق چوبی مخلوط کنید تا حین هم زدن به جوش آید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر شروع به جمع شده از دیواره های قابلمه بکند .
نان خامه,طرز تهیه خمیر نان خامه ای,آموزش تصویری پخت نان خامه ای
خمیر که شکل گرفت جمع کرده و به کاسه همزن منتقل کنید و با سر پدالی همزن با سرعت متوسط هم بزنید تا سرد شود به طوریکه دمایش کمی از محیط بیشتر باشد . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر بار صبر کنید کاملا با خمیر مخلوط شوند . هر جا نیاز بود خمیر را از کف و اطراف دیواره ها جممع کنید .  سفیده تخم مرغ را اضافه کرده به  هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدست شود .
خمیر را به قیفی با ماسوره گرد ساده به قطر 16 میلی متر منتقل کرده و استوانه هایی 8 سانتی روی سینی بزنید . (اندازه ی ماسوره و نان شیرینی ها به خودتان بستگی دارد ) بین شیرینی ها حداق 2 سانت فاصله بگذارید که موقع پخت به هم نچسبند .