مواد لازم کاهو پیچ بوقلمون
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱عدد
فلفل تند ۲ عدد
سیر ۱ ق چ
سس سویا ۲ ق غ
کاهو ۲ عدد
روغن کنجد
فلفل و زردچوبه
مواد لازم برای سس
سس سویا ۱- ۳ ق غ
شکر ۱ ق غ
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
لیمو ۳ عدد
زنجبیل ۱ ق غ
پیازچه و گشنیز چند شاخه
روغن کنجد و زیتون
طرز تهیه کاهو پیچ بوقلمون :
تابه را روی حرارت بگذارید داغ که شد پیاز و کمی روغن کنجد اضافه کنید و تفت دهید کمی که تغییر رنگ داد سیر را اضافه کنید . بعد از ۳۰ ثانیه زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط نوده گوشت را اضافه کنید و مخلوط نمایید . کمی که تفت خورد فلفل خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سویا سس را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با شعله کم مغز پخت شود سپس کناری بگذارید خنک شود و برگهای کاهو را با مواد گوشتی پرکرده و رویشان سس بریزید .
حین تفت خوردن پیاز سس را آماده کنید : سویا سس ، روغن زیتون ، روغن کنجد و شکر را مخلوط کرده . آب لیمو را اضافه کنید . پیازچه و گشنیز خرد شده را اضافه کنید . گوجه گیلاسی ۴ قاچ شده را اضافه کنید و در آخر زنجبیل ریز خرد شده را اضافه نموده مخلوط کنید و کناری بگذارید تا به هم مزه بدهند . اگر نمک سس کم بود میتوانید سویا سس بیشتری اضافه کنید .