شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

لقمه های ذرت و پنیر

مواد لازم لقمه های ذرت و پنیر

کره یا مارگارین نرم ۲۰۰ گرم
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
ماست کم چرب ۱ پ
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه رنگی خرد شده از هر کدام ۱ عدد
سرکه ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
ذرت پخته ۱ پ
آرد ۲ و نیم پ
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک و فلفل مقداری
جعفری خرد شده ۴ ق غ
طرز تهیه لقمه های ذرت و پنیر :
حدود ۵۰ گرم کره را در تابه روی حرارت گرم کرده و فلفل دلمه ها را حدود ۳ – ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شود سپس کناری بگذارید خنک شود .

مابقی کره را با ماست مخلوط نمایید یکدست شود . تخم مرغ را اضافه کرده مخلوط نمایید سپس نمک و فلفل ، شکر ، سرکه را اضافه کرده مخلوط کنید . آرد و بکینگ پودر که را که مخلوط کرده اید اضافه کرده و هم بزنید خمیر یکدست شود . ذرت را اضافه کرده مخلوط کنید . فلفل دلمه را اضافه کنید و مخلوط نمایید .

کوکوی لوبیا سبز


طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز را به دو روش به اصطلاح مجلسی و معمولی را برایتان در این بخش از آشپزخانه نمناک آماده کرده ایم که در ادامه با دستور تهیه آن آشنا می شوید.

 طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز

لوبیا سبز خرد شده  700 گرم

هویج نگینی شده   4 عدد

پیاز خرد شده بزرگ  1عدد

گوشت چرخ کرده   300گرم

سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط   4عدد

تخم مرغ   5-6عدد

زرشک   2/3 پیمانه

نمک و ادویه    به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که  آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.  گوشت را به پیاز  سرخ  اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید، سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو را داخل ماهی تابه سرخ کنید.

کاهو پیچ بوقلمون


مواد لازم کاهو پیچ بوقلمون

گوشت بوقلمون چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱عدد
فلفل تند ۲ عدد
سیر ۱ ق چ
سس سویا ۲ ق غ
کاهو ۲ عدد
روغن کنجد  
فلفل و زردچوبه  
مواد لازم برای سس
سس سویا ۱-      ۳  ق غ
شکر ۱ ق غ
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
لیمو ۳ عدد
زنجبیل ۱ ق غ
پیازچه و گشنیز چند شاخه
روغن کنجد و زیتون  
طرز تهیه کاهو پیچ بوقلمون :

تابه را روی حرارت بگذارید داغ که شد پیاز و کمی روغن کنجد اضافه کنید و تفت دهید کمی که تغییر رنگ داد سیر را اضافه کنید . بعد از ۳۰ ثانیه زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط نوده گوشت را اضافه کنید و مخلوط نمایید . کمی که تفت خورد فلفل خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سویا سس را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه اجازه دهید با شعله کم مغز پخت شود سپس کناری بگذارید خنک شود و برگهای کاهو را با مواد گوشتی پرکرده و رویشان سس بریزید .

 

حین تفت خوردن پیاز سس را آماده کنید :  سویا سس ، روغن زیتون ، روغن کنجد و شکر را مخلوط کرده . آب لیمو را اضافه کنید . پیازچه و گشنیز خرد شده را اضافه کنید . گوجه گیلاسی ۴ قاچ شده را اضافه کنید و در آخر زنجبیل ریز خرد شده را اضافه نموده مخلوط کنید و کناری بگذارید تا به هم مزه بدهند . اگر نمک سس کم بود میتوانید سویا سس بیشتری اضافه کنید .