شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

مینی فریتاتای قارچ


آیا یک میهمانی بزرگ پیش رو دارید و هنوز نمی‌دانید برای پیش غذا چه چیزی سرو کنید؟ این فریتاتاهای کوچک را با ترتیلا امتحان کنید.
برای تهیه این فریتاتا مواد درون آن را فوق العاده ریز کرده و⅓ زمان مورد نیاز فریتاهای معمولی حدود 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.


مواد لازم مینی فریتاتای قارچ
کدو سبز متوسط
1 عدد
قارچ
4 تا 6 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
فلفل دلمه ای زرد 
1 عدد
تخم مرغ  بزرگ
16 عدد
پیازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده
½ پیمانه
نمک
2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
¾  قاشق چایخوری
روغن گیاهی
کمی
طرز تهیه مینی فریتاتایقارچ
2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
 کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.
 قارچ‌ها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید.
 تخم فلفل‌دلمه‌ای قرمز و زرد را خارج کرده و آن‌ها را در اندازه‌های 3 میلی متری نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400F) گرم کنید.
 تخم مرغ، نمک و فلفل و پیازچه‌ها را در کاسه‌ای بزرگ با همزن هم زده و کنار بگذارید.
 کدو، قارچ و فلفل‌های خرد شده را در قالب‌ها مافین بچینید. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر یک از قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها پنیر بپاشید.
آن را به فر منتقل کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط تخم مرغ خودش را بگیرد و شبیه کاپ کیک شود.
 گرم سرو کنید.
خوردن غذاهای تابستانه با این منوی غذایی را لذت‌بخش‌تر کنید.


کیک شکلات و فندق

کیک فندق و شکلات تلخ
فندق با شکلات تلخ یکی از طعم هایی است که ترکیبشان با هم عالی می شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم کیکی فندقی با شکلات تلخ را به شما آموزش دهیم. مگر می شود کسی این کیک را دوست نداشته  باشد؟؟

مواد لازم کیک شکلات و فندق:

   آرد : 275 گرم 
   مارگارین: 200 گرم 
   شکر قهوه ای: 50 گرم 
   شکر سفید: 175 گرم 
   تخم مرغ: 5 عدد 
   ماست چکیده: 100 گرم 
   آب گرم: 125 میلی لیتر(نصف لیوان) 
   پودر فندق تست شده: 200 گرم 
   روغن مایع: 60 میلی لیتر 
   بیکینگ پودر: یک و یک‌دوم قاشق چای‌خوری 
   وانیل: یک قاشق چای‌خوری
روش تهیه کیک شکلات و فندق
1. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با روغن مایع داخل کاسه‌ای گود ریخته، شکر سفید، شکر قهوه‌ای و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و با همزن برقی خوب می‌زنیم تا پف کند.
2 تخم‌مرغ ها را یکی‌‌یکی اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقی هم می‌زنیم. ماست را نیز اضافه می کنیم.
3. آب ‌گرم را همراه آرد الک‌شده و بیکینگ پودر به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط می‌کنیم. پودر فندق تست شده را نیز اضافه کرده ودر مرحله آخر خیلی کم مواد را با همزن برقی هم می‌زنیم تا صاف و یکدست شوند.

4. تمامی مواد را داخل قالبی گرد به قطر 30 سانتی‌متر ریخته و به‌ مدت حدودا یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180‌درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم.

کیک انجیر و زردآلو

مواد لازم کیک انجیر و زردآلو

قیصی خردشده ۱۳۵ گرم
انجیر خردشده ۱۳۵ گرم
اب پرتقال ۱۲۵ میلی لیتر
رنده پوست پرتقال ۲ ق چ
کره ۸۰ گرم
شکر ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۴۰۰گرم
پیکینگ پودر ۲+۱/۲ق چ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه کیک انجیر و زردآلو

قیصی ، انجیر ، آب و رنده ی پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده و ۱۰ تا ۱۲ ساعت در ظرفی در بسته در یخچال بگذارید بمانند تا انجیر و قیصی آب پرتقال را جذب کنند و کیک خوشمزه ای داشته باشیم.

کره و شکر را مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی شود .

تخم مرغ ها را یکی یکی با فاصله ی ۱ دقیقه ای اضافه کرده هم بزنید یکدست که شد وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و حین هم زدن در ۳ مرحله با شیر به مواد اضافه کرده هم بزنید خمیر یکدست شود .


کیک سیب با رویه کاراملی


برای درست کردن این کیک از قالب کیک شکل‌دار (bund) با گنجایش 22700 گرم استفاده کنید. درست کردن این کیک قدری وقت‌گیر است ولی مزه‌ای که با خوردن این کیک تجربه می‌کنید ارزش زحمتش را دارد. تهیه مواد این کیک 300 دقیقه زمان می‌برد و مراحل مخلوط کردن و پخت و خنک کردن آن 3 ساعت و  30 دقیقه زمان می‌برد. این کیک برای سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است. بهتر است کیک را روز قبل از سروکردن بپزیم تا طعم ها و بافت کیک جا بیفتد و عمل بیاید. اگر کیک را یک روز جلوتر پختید کارامل را روزی که قرار است آن را سرو کنید رویش بریزید.
مواد لازم برای تهیه کیک:
آرد چندمنظوره
385 گرم
شکر
162 گرم
مخلوط چاشنی پای کدو یا پای سیب
½1 قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر
2 قاشق چای‌خوری
جوش شیرین
نصف قاشق چای‌خوری
نمک دانه ریز
1 قاشق چای‌خوری
سیب
4 عدد بزرگ
تخم‌مرغ 
3 عدد بزرگ
روغن مایع
112 گرم
پنیر خامه‌ای
110 گرم
پوست پرتقال رنده شده
به اندازه 1 پرتقال
وانیل
1 قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای کارامل روی کیک:
شکر
8 قاشق سوپخوری (یا 113 گرم)
عسل بهاره
1 قاشق سوپ‌خوری
خامه 
2قاشق سوپ‌خوری
گردوی تست و خردشده
170 گرم
وانیل
نصف قاشق چای‌خوری
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را تا 177 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. قالب کیک را کامل آغشته به کره و مقداری کمی آرد می‌کنیم.
آرد، 100 گرم شکر، 1 قاشق چای‌خوری چاشنی پای (مخلوطی از چاشنی پای سیب و پای کدو حلوایی)، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم در یک کاسه بزرگ به هم می‌زنیم و مخلوط می‌کنیم.

آش ماستفا




آش ماستفا یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی‌هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است.
مواد لازم برای آش ماستفا:

برنج: 200 گرم

نخود: 100 گرم

برگ چغندر: 500 گرم

کشک: 150 گرم

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

نعنا خشک، زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش ماستفا:

* نخود را که از شب قبل خیس کرده‏‌اید با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهید.

* پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‏‌اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.

* سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می‌شود و آن را خیس نموده‌اید به آش اضافه کنید.

* هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.

* مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد یک قاشق زردچوبه بعد یک قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‏ شود تا آش شما طعم‏ بهتری داشته باشد.

* کشک در آخر اضافه می‌شود و شعله را خاموش کنید.

* در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می‌شود.

انرژی کل: 1500 کیلو کالری