شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کیک انجیر و زردآلو

مواد لازم کیک انجیر و زردآلو

قیصی خردشده ۱۳۵ گرم
انجیر خردشده ۱۳۵ گرم
اب پرتقال ۱۲۵ میلی لیتر
رنده پوست پرتقال ۲ ق چ
کره ۸۰ گرم
شکر ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ ق چ
آرد ۴۰۰گرم
پیکینگ پودر ۲+۱/۲ق چ
شیر ۲۵۰ میلی لیتر

 

طرز تهیه کیک انجیر و زردآلو

قیصی ، انجیر ، آب و رنده ی پوست پرتقال را با هم مخلوط کرده و ۱۰ تا ۱۲ ساعت در ظرفی در بسته در یخچال بگذارید بمانند تا انجیر و قیصی آب پرتقال را جذب کنند و کیک خوشمزه ای داشته باشیم.

کره و شکر را مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی شود .

تخم مرغ ها را یکی یکی با فاصله ی ۱ دقیقه ای اضافه کرده هم بزنید یکدست که شد وانیل را اضافه کرده یک دقیقه دیگر هم بزنید .

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و حین هم زدن در ۳ مرحله با شیر به مواد اضافه کرده هم بزنید خمیر یکدست شود .


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.