شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کباب گیاهی


مواد لازم کباب گیاهی
برای 8 نفر:
ذرت کوچک 8 عدد
کدو سبز 125 گرم
قارچ 450 گرم
پیاز ریز 8 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)
آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری (45 میلی لیتر)
مواد لازم برای آشپزی آکا
برای سس:
روغن مایع سرخ کردنی 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده 225 گرم
بادام زمینی بی نمک 125 گرم بادام
آب 150 میلی لیتر
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری(30 میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره


طرز تهیه کباب گیاهی:
کدوها را به ضخامت 5/2 سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود 10 دقیقه بپزید.

2 یا 3 بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن کباب گیاهی با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.

خورش اسفناج با کوفته ریزه

خورش آلو اسفناج جز خورشت های اصیل و خیلی  خوشمزه ایرانیه و وقتی بوش توی خونه میپیچه آدمو با خودش میبره به قدیما. خونه مادر بزرگ و صفا و صمیمیت اون وقتا… حالا که پاییزه و اسفناج فراوون، چقد خوبه که این خورشت خوشمزه و مفید رو درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. این خورش هم با مرغ و  هم با گوشت تهیه میشه. البته از اونجایی که آماده کردنش با گوشت تکه ای به زمان زیادی برای پختن گوشت احتیاج داره گاهی ممکنه به هوای وقت گیر بودنش طرفش نریم ولی اگه این خورشت رو با کوفته قلقلی درست کنیم هم سریع تره و هم همونقدر خوشمزه.

مواد لازم برای خورش آلو اسفناج با کوفته قلقلی
500 گرم اسفناج خام
150 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
حدود 10 عدد آلو
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با کوفته قلقلی
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با کوفته قلقلی
مراحل تهیه خورشت آلو اسفناج با کوفته قلقلی
اول از همه اسفناج رو خورد کرده و بدون اینکه به اسفناج آب اضافه کنیم در قابلمه رو میبندیم و روی حرارت میگذاریم تا اسفناج بپزه.

پختن اسفناجX
پختن اسفناج
اسفناج خیلی زود میپزه و حجمش کم میشه. وقتی حجم اسفناج شروع به کم شدن کرد در قابلمه رو بردارین تا اسفناج خیلی آب نندازه.

آش ترش و شیرین

این آش یکی از سنتی ترین آشهای منطقه آذربایجان  است.به دلیل استفاده از سرکه و دوشاب(شیره انگور)طعم ترش و شیرین داره که شاید مورد پسند همه نباشد.من وقتی کوچیک بودم این آش رو دوست نداشتم ولی بعدا نمیدونم چه اتفاقی افتاد که عاشق این آش شدم.
این آش به دلیل داشتن انواع خشکبار بسیار مفیده و میتونه یه غذای کامل محسوب بشه.واسه اونایی که دوست دارن طعمهای متفاوت رو امتحان کنن توصیه میکنم یکبار هم شده این آش رو درست کنن.


 
مواد لازم آش ترش و شیرین :(برای 8 نفر)
نخود پخته نصف پیمانه
سبزی شامل تره و جعفری و خیلی کم شوید 750 گرم
رشته آش 250 گرم
قیصی 30 عدد
آلوچه خشک 30 عدد
آلبالو نصف پیمانه
گردو 5 عدد
خلال بادام 2 قاشق 
پیاز 1 عدد
سرکه 1 استکان
شیره انگور 1 استکان(یا معادل آن شکر)
روغن 2 قاشق
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه آش ترش و شیرین:
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید در حدی که فقط کمی نرم بشه.



به پیاز آب و نمک اضافه کنید وقتی به جوش اومد آلوچه و خلال بادام و گردوی خرد شده رو اضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت بجوشد و آلوچه نرم شوند.



بقیه مواد رو اضافه کنید و بگذارید تا سبزی ها و رشته پخته شود.

سوسیس مرغ


مواد لازم سوسیس مرغ

سینه مرغ ٦٥٠ گرم

نان باگت ١ عدد

خامه صبحانه ١ پاکت از پگاه استفاده کردم خامه 200 میلی لیتری

سفیده تخم مرغ  ٣ عدد

شیر 5  قاشق غذا خوری

نمک یک سوم 1/3 قاشف چایخوری

ادویه جوز هندی میخک پودر خردل و  پودر فلفل سفید به میزان لازم  اگه می خواهید واسه بچه ها درست کنید می تونید فلفل سفید رو حذف کنید

طرز تهیه سوسیس مرغ

ابتدا مغز نان باگت رو دربیارید به جای نان باگت از دو عدد نان تست که کراست دور نان رو بگیرید هم می توانید استفاده کنید


و ٥ قاشق شیررو روی مغز نان باگت بپاشید


اجازه بدید تا مغز نانها خوب با شیر خیس بخوره و نرم بشه


سینه مرغ تکه شده رو داخل غذاساز بریزید


بعد هم سفیده های تخم مرغ رو بریزید و خوب میکسش کنید


بعد مغز نان خیس خورده رو خوب توی دستتون فشار بدید تا شیر اضافی ازش خارج بشه و مثل خمیر جمع بشه  سپس خامه رو هم بریزید نمک و  ادویه های گفته شده رو هم بریزید و خوب میکس کنید


چند بار میکسش کنید حتی اگه تونستید چند بار با قاشق هم زیرو رو کنید تا  مایه یکدستی بوجود بیاد

اینجا دیگه مایه سوسیس ما آمادست


می ریم سراغ مهمترین قسمت سوسیس که همون بسته بندیشه ابتدا سلفون رو روی تخته کار یا روی سطح صافی بازش کنید من برای اینکه سلفون یکنواخت وایسه و چین نخوره یه طرف رو بردم زیر تخته گوشت و روی تخته صافش کردم و با مقداری آب با برس روی سلفون کشیدم تا سلفون ثابت بشه امیدوارم  که از روی عکسها متوجه بشید


مایه سوسیس رو داخل قیف ریختم و سرش رو قیچی کردم و با فشار خطی صاف از سوسیس ایجاد کردم

ساندویچ گریلی

مواد لازم گریل ساندویچ :


مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
سینه مرغ
چهار عدد
100 گرم / 200 کالری
زعفران دم کرده
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 310 کالری
پیاز
یک عدد
100 گرم / 5 کالری
آبلیمو
یک قاشق مرباخوری
100 گرم / 5 کالری
کلم بروکلی پخته شده
دو پیمانه
100 گرم / 42 کالری
قارچ تفت داده شده
100 گرم
100 گرم / 27 کالری
گوجه گیلاسی
یک پیمانه
100 گرم / 15 کالری
ساقه رزماری و نان حجیم
به میزان لازم
100 گرم / 99 کالری
نمک ، فلفل ، ادویه
به میزان لازم
100 گرم / 0 کالری
روغن زیتون
به میزان لازم
100 گرم / 900 کالری


طرز تهیه گریل ساندویچ :

*. سینه مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده.
*. در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه ها را کمی بکوبید.
*. تابه را داغ کرده اول نان های برش زده را کمی روغن زده و در تابه قرار دهید.
*. سپس سینه مرغ را درون تابه سرخ کرده بعد از 3 الی4 دقیقه برگردانده.
*. طرف دیگر را کباب کرده آنها را اریب برش بزنید.
*. اول سبزی ها و سپس مرغ ها را قرار داده و با ساقه هایی از رزماری تزیین کنید.
از این ساندویچ خوشمزه لذت ببرید