شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کیک باقلوا با کادایف


مواد لازم کیک باقلوا با کادایف

تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
کادایف ۲۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۲۰۰ میلی لیتر
بکینگ پودر ۱ ق س
هل ۱ ق چ
مواد شربت
شکر ۲ پ
اب ۱ و نیم پ
عرق بهار نارنج یا گلاب یک هشتم پ
طرز تهیه کیک باقلوا با کادایف

تخم مرغ ها را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود سپس شکر را اضافه کرده مخلوط کنید .

آرد و بکینگ پودر و هل و روغن  را اضافه کرده مخلوط کنید . یکدست که شد کادایف را اضافه نموده مخلوط کنید .

یک قالب مستطیلی ۳۰ * ۴۰ سانتی را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد کیک را در قالب ریخته با کاردک رویش را صاف کرده و مغز گردو را رویش بپاشید و  به مدت ۲۵ – ۳۰  دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید بپزد . بلافاصله بعد از پخت شربت سرد یا ولرم را روی کیک بریزید .

نکته : میتوانید از کادایف خشک یا تر در این باقلوا استفاده کنید فقط اگر کادایف تر بود در تابه رویه حرارت کمی تفت دهید تا خشک شود و ترد شود .

کیک را که در فر گذاشید مواد شربت را مخلوط کرده ۲ – ۳۳ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود سپس شعله را خاموش کرده کناری بگذارید از حرارت بیوفتد .

چغرتما

مواد لازم چغرتما غذای گیلانی :

اندازه
مقدار / کالری
مرغ متوسط
یک عدد
100 گرم / 200 کالری
تخم مرغ
4 عدد
100 گرم / 147 کالری
پیاز سرخ شده
2 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 164 کالری
آرد
یک قاشق سوپخوری
100 گرم / 360 کالری
زعفران
کمی
100 گرم / 310 کالری
فلفل
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری


طرز تهیه چغرتما :

*. مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده.
*. 2 لیوان آب بگذارید بپزد. سپس آرد را کمی در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
*. نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتما اضافه کنید.

دلمه کلم برگ قالبی


دلمه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. با اینکه وقتی نام این غذای سنتی به گوش ما می رسد، بیشتردلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعی می شود، اما باید  بدانید انواع بسیار متنوع دارد.

مواد لازم دلمه کلم برگ قالبی :

کلم برگ 1 عدد

سرکه 2/1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

سبزی دلمه 250 گرم شامل جعفری، تره، شوید، گشنیز، مرزه و ترخون

گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز داغ 2/1 پیمانه

نمک، ادویه و زعفران به دلخواه زرشک 4/1 پیمانه

لپه 2/1 پیمانه

خلال پوست پرتقال شیرین شده 2/1 پیمانه

خلال بادام 2/1 پیمانه

شکر 2/1 پیمانه (به دلخواه)

طرز تهیه دلمه کلم برگ قالبی:

کلم برگ را با آب، نمک و سرکه حدود 10 دقیقه بجوشانید تا نرم شود و برگ های آن راحت از هم جدا شود. کف قالبی که وسط آن سوراخ است را چرب کنید. کلم برگ را برگ برگ کنید و دور تا دور قالب، دولایه از آن بچینید.برنج را آبکش کنید. سبزی را پاک کرده و خرد کنید. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز داغ و ادویه تفت دهید. زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید.

زرشک و سبزی را نیز جداگانه تفت دهید. همینطور لپه را جداگانه بپزید و تمام مواد را به هم اضافه کنید. تلخی خلال پوست پرتقال را با جوشاندن و آبکش کردن بگیرید و آن را شیرین کنید.

باقلوا


طرز تهیه باقلوا را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم  که مورد توجه شما قرار گیرد.
 
گونه ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می شود. باقلوا در ایران به شکل های مختلف همچون  لوزی، مربعی و لوله ای و در انواع طعم های پسته ای، بادامی، نارگیلی وغیره با مواد اولیه نظیر:گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن تهیه می شود.
 در ادامه به طرز تهیه این شیرینی خوشمزه می پردازیم.

می توان باقلوا را پسته ای، بادامی یا گردویی تهیه کرد.

 
مواد لازم برای تهیه شیرینی باقلوا
 

 شکر 
  280 گرم
 
 آرد گندم 
 250 گرم
 
 شیر 
  100گرم
 
 پودر بادام 
 120 گرم
 
 روغن مایع 
  100 گرم
 
 گلاب 
  150 گرم
 
 تخم مرغ 
 سه عدد زرده
 
 وانیل 
 یک چهارم قاشق چای خوری
 
 بیکینگ پودر 
 نصف قاشق مربا خوری
 
 پودر هل 
 یک قاشق مربا خوری
 
 
با این مقدار مواد لازم به اندازه 60 تکه ” باقلوا“خواهیم داشت.
 
وردنه برای باز کردن خمیر و گاز فردار، 120 گرم بادام آسیاب شده (یا پسته یا گردو)

شامی کبابی مازندرانی


آموزش آشپزی و دستور پخت شامی کباب خوشمزه با  گوشت چرخ کرده
مواد لازم شامی کباب
آرد نخودچی :•: 350 گرم
گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم
پیاز متوسط :•: 2 عدد
نمک و زردچوبه :•: به میزان لازم
سیب زمینی پخته :•: در صورت تمایل


طرز تهیه شامی کباب
در ابتدا پیاز را رنده می کنیم ، سپس گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی ، نمک و زردچوبه را به پیاز می افزاییم و مواد را خوب ورز می دهیم.درصورت تمایل می توان سیب زمینی پخته را نیز چرخ کرد و با مواد ورز داد اگر مایه سفت بود، کمی آب به آن اضافه می کنیم.
پس از اینکه مواد خوب مخلوط شد، از مایه به اندازه یک نارنگی بر می داریم ، به شکل یک دایره کف دستمان شکلش می دهیم و با دست قطرش را به نیم سانتی متر می رسانیم و داخل آنرا با انگشت یک سوراخ کوچک ایجاد می کنیم.

سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ می کنیم. سپس بر می گردانیم تا سمت دیگر کتلک گوشت سرخ شود. با سبزیجات و گوجه فرنگی تزیین و سرو می کنیم.