شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کباب ترش با برنج قالبی


کباب ترش با برنج قالبی
مواد لازم کباب ترش
گوشت سر دست گوسفند  :  ۱۰۰۰ گرم
پیاز  :  ۵۰۰ گرم
دنبه  :  ۲۵۰ گرم
کره  :  ۱۵۰ گرم
فلفل سبز  :  ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی  :  ۵۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
برنج  :  ۱۵۰ گرم
روغن  :  ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ  :  ۳ عدد
ماست چکیده بدون چربی  :  ۰.۵ فنجان
طرز تهیه کباب ترش

کته را در ظرف گرد میان تهی قالبی مطابق دستور دم می‌کنیم، کباب ترش را نیز مطابق دستور آماده می‌نمائیم و کته را در دیس بر می‌گردانیم و سیخ‌های کباب را مطابق شکل وسط کته قرار می‌دهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقه لیمو ترش تزئین می‌کنیم و سس کباب را روی کته می‌دهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ کافی است.

طرز تهیه کته قالبی

برای تهیه کته خوب باید از برنج درجه یک استفاده نمود برنج را پیمانه می‌کنیم برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر می‌گیریم و بعد برنج را به‌دقت تمیز می‌نمائیم و با آب نیم گرم چندین دفعه و به آهستگی به‌طوری که برنج خرد نشود می‌شوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود، بعد مقدار آبی را که ابتدا در نظر گرفته‌ایم (و بهتر است آب نیم گرم باشد) روی برنج می‌ریزیم و یک قاشق نمک داخل آب می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا نمک حل شود آب برنج را می‌چشیم و باید نه زیاد شور و نه زیاد بی‌نمک باشد

دلمه فلفل سبز

مواد لازم دلمه فلفل سبز :



اندازه
مقدار / کالری
دلمه فلفل سبز
پنج عدد درشت
100 گرم / 15 کالری
گوشت چرخ کرده
نیم کیلو
100 گرم / 240 کالری
آب گوشت
یک فنجان
100 گرم / 169 کالری
سبزی دلمه ای
نیم کیلو خرد شده
نامشخص
برنج نیم پز
دو سوم لیوان
100 گرم / 142 کالری
پیاز سرخ شده
سه قاشق سوپخوری
100 گرم / 164 کالری
رب گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری
100 گرم / 76 کالری
آب گوجه فرنگی
یک فنجان
100 گرم / 14 کالری
آب لیمو
به قدر کافی
100 گرم / 26 کالری
نمک و فلفل
به قدر کافی
100 گرم / 0 کالری

طرز تهیه دلمه فلفل سبز :

*. برای تهیه مایع گوشتی دلمه؛ گوشت را با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. سبزی دلمه ای شامل : تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند. پیاز سرخ شده ، رب گوجه فرنگی، برنج، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم تا دو سه جوش بزند و آماده شود.


بیسکوئیت گردو

مواد لازم بیسکوئیت گردو و پنیری

آرد گندم ۱۵۰ گرم معادل ۱ و نیم پ
کره هم دما با  اتاق ۱۲۰ گرم معادل دو سوم پ
شکر ۵۰ گرم معادل یک سوم پ
پنیر خامه ای ۴۰ گرم
وانیل یک چهارم ق چ
نمک یک هشم ق چ
مغز گردوی خرد شده سه چهارم پ
 

طرز تهیه بیسکوئیت گردو و پنیری

در ابتدای کار برای تهیه بیسکوئیت  آرد و نمک را با هم مخلوط نمایید و کناری بگذارید .

کره و شکر و پنیر خامه ای و وانیل را مخلوط کرده ۱ دقیقه با همزن بزنید سپس آرد و نمک را اضافه کرده مخلوط نمایید و هم بزنید تا اثری از آرد باقی نماند و خمیر لطیفی به شما بدهد . خمیر را  با دست جمع کنید .

اگر از همزن برقی استفاده نمیکنید اول با همزن دستی مواد را مخلوط نموده و بعد با انگشت کره را به خورد آرد بدهید . از کف دست استفاده نکنید که خمیر به روغن نیوفتد .

رولت مرغ و بادام



مواد لازم برای تهیه رولت  :

سینه مرغ
1 عدد
سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جغفری و ریحان )
6 قاشق غذا خوری خرد شده
هویج
2 عدد
آبلیمو
5 لیوان
پیاز درشت
1 عدد
نمک و زردچوبه
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه
به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز
به مقدار لازم
روغن زیتون
2 قاشق غذا خوری
آب گوجه فرنگی
2 لیوان
 
طرز تهیه رولت :
 
سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید . و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .
رولت بسیار خوشمزه می باشد.