شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شیرینی فوری


همیشه فکر می کنیم درست کردن شیرینی تر هم  سخت است و هم زمان بر. در صورتی که این طور نیست. بعضی از شیرینی های تر را به راحتی و با  زمان کم می توانید در خانه هم درست کنید.

مواد لازم برای شیرینی تر فوری :
 پودینگ شکلاتی 1 بسته
 بیسکویت ساده وانیلی  2 بسته
 بیسکویت کاکائویی  2 بسته
 پودر نارگیل برای تزئین  کمی

طرز تهیه شیرینی تر شکلاتی :
پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.
ظرفی با حداقل عمق 3 سانتی متر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید. سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.

ردیف بعدی را بیسکویت کاکائویی بچینید و مجددا با لایه‌ای از پودینگ روی آنها را بپوشانید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.

کوپه برنجی


مواد لازم کوپه برنجی:

برنج ۲ لیوان (من کمتر ریختم چون گفتم شاید دوست  نداشته باشم یا بد درست کنم مواد زیاد حروم نشه)

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

گوشت چرخ کرده٬ پیاز٬ قارچ٬ ادویه٬ رب گوجه و کشمش به میزان لازم

طرز تهیه کوپه برنجی:

اول برنج رو از یه شب قبل تر خیس میکنیم. صبح برنج و سیب زمینی رو به مدت ۵ دقیقه میگذاریم بجوشه و کمی بهش زردچوبه اضافه میکنیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشش میکنیم.

و این مواد رو که فقط نرم شده و نپخته رو بعد از کمی خنک شدن چرخ میکنیم و کمی ورز میدیم تا کاملا با هم مخلوط بشن و کمی نمک و فلفل اضافه میکنیم

پیاز و گوشت چرخ کرده و قارچ و ادویه رو با هم سرخ کرده و در نهایت کشمش رو اضافه  میکنیم.(من یه کم نخود فرنگی هم اضافه کردم و البته ادویه جنوبی) من در این قسمت یه کم آب اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه و آبش کاملا تموم بشه

حالا یه مقدار از خمیر رو برمیداریم و در دست یه شکل بیضی درست میکنیم.(من به شکل گلوله در آوردم)

بعد از یک طرف با انگشت در اون منفذ ایجاد میکنیم. حال از موادمون کبه رو پر میکنیم و کبه رو میبندیم طوریکه مواد ازش بیرون نزنه و سرخ میکنیم.

کیک سبزیجات

مواد لازم کیک سبزیجات
سیب زمینی (نگینی شده) 200 گرم
پیاز (سرخ شده) 1 عدد
ذرت 100 گرم
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
جعفری (خرد شده) 100 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
هویج (بخار پز شده نگینی شده) 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
روغن کمی
طرز تهیه کیک سبزیجات

سیب زمینی نگینی شده سرخ شده ، پیاز ریز شده سرخ شده ، ذرت ، هویج بخار پز شده نگینی شده ، جعفری ریز شده ، پنیر پیتزا ، تخم مرغ ، نمک ، ادویه ، فلفل ، بکینگ پودر ، کمی روغن یا کره آب شده و آرد را درون ظرفی کاملا با هم مخلوط کرده و در قالبی میان تهی که چرب شده ریخته و با قاشق روی مواد را کاملا صاف کرده . سپس در فری که از قبل به مدت 10 دقیقه گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود کیک آماده است

نان تفتان

مواد لازم نان تفتان
 

مایه خمیر فوری/ 1 قاشق چایخوری
شکر/ 250 گرم
شیر/ 1 لیتر
روغن آبکرده/ 250 میلی‌لیتر
آرد /به میزان لازم
زعفران حل کرده /2 قاشق سوپخوری
زرده‌ی تخم‌مرغ/ 3 عدد
کنجد و سیاهدانه/ به میزان لازم 

روش تهیه نان تفتان:
 
ابتدا مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را با مقداری از شیر گرم مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه در کاسه‌ی مناسبی، باقیمانده‌ی شیر، شکر، روغن و مایه خمیر آماده را بریزید و بتدریج آرد را بیفزائید تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید. سپس خمیر را 5 دقیقه ورز دهید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا از خمیر، چانه‌های کوچکی بردارید و روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز کنید و با برشگر گرد قالب بزنید و در سینی بچینید. بعد روی خمیر را با مخلوط زعفران و زرده‌ی تخم‌مرغ مرطوب کنید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. دوباره به خمیر استراحت دهید. اکنون آن را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا نان‌ها بپزد و طلائی رنگ شوند. 

مرغ با سس زنجبیل و سیر


مواد لازم مرغ با سس زنجبیل و سیر

مرغ متوسط ۱ عدد یا هشت تکه ران و سینه حدود ۲ کیلو
زنجبیل تازه رنده شده ۱ ق س
سیر ۲ حبه
پودر دانه هل نصف ق چ
تخم گشنیز نصف ق چ
پودر زیر سبز یک چهارم ق چ
زردچوبه ۱ ق چ
آب لیمو تازه ۲ ق س
ماست ۵ ق س
عسل نصف ق س
آب ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۲ ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ با سس زنجبیل و سیر

برای این که مرغ مغز پخت شود روی هر تکه یکی دو تا شیار عمیق تا استخوان ایجاد کنید .

سیر و زنجبیل را رنده کنید . ادویه ها ، آب لیمو ، ماست ، عسل ، فلفل سیاه ، نمک را مخلوط کرده تکه های مرغ را به مواد اضافه کرده و هم بزنید و ۲ دقیقه تکه های مرغ را با مواد ماساژ دهید و حداقل ۱ ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند .