شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

نان زیتون

طرز تهیه نان زیتون

مواد لازم :
تخم‌مرغ دو عدد
زیتون‌سبز یا سیاه خرد شده 125 گرم
شیر ولرم یک پیمانه
روغن‌زیتون یا مایع سه قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
نعنا یا پونه‌خشک یک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم

 
طرز تهیه نان زیتون :
شیر را با خمیر مایه مخلوط کرده، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و آن قدر هم می‌زنیم تا مایع، دارای حباب شود. آن‌گاه روغن، پونه، زیتون، نمک و آرد را افزوده تا خمیر یک دستی تهیه شود. نیم ساعت خمیر را استراحت داده، بعد به هر مدلی که ‌خواستیم شکل می‌دهیم و در سینی چرب شده و فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 55 دقیقه تا وقتی که روی نان قهوه‌ای شود می‌گذاریم تا خوب بپزد

آش سرکه


آش سرکه سرکه شیره (سکنجبین) یکی از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار و استان یزد است که هنوز هم طرفداران زیادی دارد.

مواد لازم:

گوشت سردست یا قلم: ۴۰۰ گرم

لپه: ۲۰۰ گرم

برنج: ۱۵۰ گرم

نعناع و اسفناج تازه: ۱۵۰ گرم

نعناع خشک: ۲ قاشق غذا خوری

سرکه شیره: یک لیوان

شیوه پخت:

ابتدا گوشت را تکه تکه کرده و با لپه روی حرارت قرار می دهیم. وقتی گوشت و لپه پخته شد برنج را اضافه می کنیم. پس از چلوی شدن برنج، نعناع و اسفناج تازه را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم. وقتی سبزی ها پخته شدند، سرکه شیره را به آش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا جا بیفتد.سپس آش را از روی اجاق برداشته روی آن را با نعناع داغ تزیین می کنیم.

آش شلغم

طرز تهیه آش شلغم :
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم.
*. مقداری آب می ریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد شلغم را پوست می کنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم.
آش شلغم بسیار مفید می باشد

*. با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بهم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست.

کباب سوخاری

طرز تهیه کباب مرغ سوخاری :
*. به نقل از آکاایران : سینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد باهم ترکیب شوند ؛ پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
. پس از 1 ساعت کاسه را از یخچال خارج کنید و مرغ ها را به سیخ بکشید ( تعداد تکه هایی که در سیخ میکشید یک اندازه باشد ) ، سیخ های کباب را پس از آماده شدن داخل آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ ها به آرد سوخاری آغشته شود.
کباب مرغ سوخاری را حتما امتحان کنید

کاپ کیک شکلاتی


این کاپ کیک ها یکی از راحت ترین و بی دردسرترین کیک هایی هست که می تونین درست کنین. چون نه نیاز به همزن برقی داره، نه احتیاجی به فر و نه حتی غالب!
کلا از هر لحاظ ایده آله برای کسایی که با وسایل کاملا ابتدایی میخوان شروع کنن به کیک پزی.
از لحاظ طعم و بافتشون هم به نسبت این همه کمبود امکاناتی که لازم داره باید گفت که واقعا عالیه!حداقل به یک بار امتحان کردنش که می ارزه، نمی ارزه؟!

مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک بدون نیاز به فر :
تخم مرغ : یک عدد
شکر: سه قاشق  غذاخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
روغن : چهار قاشق غذاخوری
آرد : چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو : حدود یک قاشق غذاخوری
شیر : سه قاشق غذاخوری