شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

کیک کدو حلوایی


مواد لازم

آرد 2 لیوان
شکر 1 و نیم لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
ماست 5 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده نصف لیوان
روغن مایع 1 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
 

 
طرز تهیه کیک کدو حلوایی:
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 5 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود ، پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ( برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید ، وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید ).
 
آرد ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید و چند بار الک نمائید و به مایه کیک اضافه کنید ( مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید ) ، در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

کلم پلو شیرازی


کلم پلو شیرازی
 
کلم قمری 500 گرم  .  گوشت چرخ کرده 250 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  تخم مرغ 1 عدد
برنج 3 لیوان  .  آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری  .  سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم
 
 
طرز تهیه کلم پلو شیرازی : داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ).
 
با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ).
 
کلم پلو 
 
کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ).
 

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

پای کدو حلوایی


مواد لازم برای 8 برش:
کدو تنبل                 یک و نیم کیلوگرم(باید قسمت داخل کدو نارنجی باشد)
تخم ‌مرغ                 دو عدد بزرگ
شکر قهوه‌ای          110 گرم (می ‌توان از شکر سفید هم استفاده کرد)
نمک                       یک قاشق چای‌ خوری(نمک ضروری نیست)
خامه                      250 گرم
شیر                       120 گرم
ادویه*                    به میزان لازم (در ادامه ذکر شده است)
بیسکویت                                    230 گرم
روغن گیاهی مایع                        4 قاشق غذاخوری
کره                                             30 گرم
مغز گردو برای تزئین                    به مقدار لازم
* ادویه شامل دارچین، زنجبیل، میخک، بادیان رومی، رازیانه، فلفل سیاه و پوست ساییده ی لیمو می باشد.
در صورت نداشتن تمامی ادویه‌ ها از دارچین و زنجبیل و فلفل سیاه و بادیان رومی استفاده شود. اگر بادیان رومی هم نبود، می ‌شود از آن هم صرف نظر کرد ولی بهتر است که بادیان رومی باشد.
طرز تهیه پای کدو حلوایی:
کدو را با پوست به قطعات کوچک ‌تر بریده و در یک دیگ با آب کم می‌ پزیم تا قسمت گوشتی آن نرم شود.
سپس کدو را در آب ‌کش ریخته تا آب آن برود.
پس از سرد شدن، پوست کدو را با کارد جدا می ‌کنیم.


تزیین کیک فوندانت


تهیه بسیاری از کیک های عجیب و غریبی که عکس آنها را در بروشورهای تبلیغاتی و یا پشت ویترین مغازه‌ها می بینیم، آن قدرها که ما فکر می کنیم و درست کردن آنها به تخصص خاصی که فقط تنها عده ای از پس آن بر آیند،نیاز ندارد. کافی است علاقه و اشتیاق کافی برای یادگیری داشته باشید و تمرین کنید .فقط همین . 

مطمئن باشید شما هم میتوانید از معروف ترین قنادها هم بهتر کیک بپزید و تزیین کنید. در این مطلب قدم به قدم پخت کیک های رسمی که با خمیر فوندانت روکش و تزیین می شوند را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

کیک 

مواد لازم

  6 عدد تخم مرغ
  4 /1 ق چ وانیل
230 گرم شکر
6 ق س آب گرم
2 ق س روغن مایع
2 ق س بیکینگ پودر
250 گرم آرد
به میزان لازم خمیر فوندانت
2 پیمانه خامه فرم گرفته
1 پیمانه آبمیوه دلخواه

طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . سفیده و زرده  تخم مرغ ها را از هم جدا کنید . سفیده ها را در یک ظرف مناسب با نیمی از شکر مخلوط کرده ، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود و فرم بگیرد. زرده ها را با باقیمانده شکر و وانیل  در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و کشدارشود. آب گرم را هم بتدریج به آن اضافه کنید.

آبگوشت به و بادمجان


مواد لازم برای۶ نفر

پیاز متوسط                                  ۲ عدد 
به متوسط                                   ۲ عدد 
گوشت خورشتی                          ۴۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه           به میزان لا|زم
لوبیای قرمز                                 ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
گردوی چرخکرده                          ۲۵۰ گرم
هویج متوسط خرد کرده                 ۳ عدد 
بادمجان متوسط خرد کرده              ۳ عدد 
رب گوجه|فرنگی                          ۵/۱ قاشق سوپخوری
رب انار                                        ۳ قاشق سوپخوری
سیب|زمینی متوسط خرد کرده      ۲ عدد

روش تهیه آبگوشت به و بادمجان

ابتدا پیازها و به ها را بشوئید. پوست پیاز را بگیرید  و خرد کنید. به‌ها را نیز خرد نمائید. بعد گوشت، فلفل، زردچوبه و ادویه را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا ۶ پیمانه آ‌ب در آ‌ن بریزید.