شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

سالاد سیب زمینی و آناناس


مواد لازم: ۴۵۰

گرم سیب زمینی، خرد شده
۱ عدد سینه مرغ، پخته و خرد شده (حبه ای)
۱ عدد خیار کوچک، خرد شده
۱ عدد سیب، خرد شده
۳ حلقه اناناس خرد شده
۱ فنجان کاهو، خرد شده
سس:

۱۰۰ میلی گرم خامه ترش (یا ماست)
۷۵ میلی گرم مایونز
۱ و نیم قاشق چایخوری خردل
نمک و فلفل
فلفل قرمز خشک شده (به مقدار دلخواه)
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و آناناس:

در یک قابلمه سیب زمینی هار ا آب پز کنید، سپس آب کش کنید و بگذارید خنک شود.
در یک کاسه بزرگ مایونز، خامه ترش (یا ماست) خردل را با هم مخلوط کنید نمک و فلفل بزنید (اگر دوست داشتید فلفل قرمز هم اضافه کنید) و به خوبی با هم مخلوط کنید.


نان پیتا


نان پیتا
 
آرد 1 و نیم لیوان  .  شکر 1 قاشق چایخوری  .  نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  آب ولرم 1/2 لیوان
بکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری  .  خمیر مایه 1 قاشق چایخوری  .  روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
 
خمیر نان پیتا
 
طرز تهیه : آرد ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس آب ولرم و روغن را اضافه کنید ، مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید.
 
خمیر نان پیتا
 

خمیر را 10 دقیقه ورز دهید سپس کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ( میتوانید داخل ماکروفر یا فر را چند دقیقه روشن کنید تا گرم شود سپس کاسه خمیر را در محیط گرم آن قرار دهید ).

عدس پلو

مواد لازم برای 200 نفر :
 برنج 25 کیلو گرم
  عدس *  15 کیلو گرم
 کشمش 4 کیلو گرم
گوشت چرخ کرده 
6 کیلو گرم
پیازسرخ شده آماده 1.5 کیلو گرم
 روغن جامد 5 کیلو گرم
زعفران آماده شده  به مقدار لازم 
پودر زیره سیاه مقداری
روغن حیوانی مقداری (در حد 1 تا 2 قاشق غذاخوری برای کل روغن مصرفی)
 
*حتما باید ایرانی باشه وگرنه زمان پخت و دم کردن، از هم باز میشه
طرز تهیه عدس پلو:
1. از شب قبل برنج را خیس کنید. صبح  عدس ها را شسته و خیس کنید.

2. گوشت را به تنهایی تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. همزمان پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید تا کمی طلایی شود. وقتی هر دو آماده شدند، با هم مخلوط کنید و سپس نمک، فلفل سیاه، دارچین، رب گوجه فرنگی و روغن اضافه کنید. ( در این مرحله اگر نمیخواهید گوشت عدس پلویتان رنگ رب داشته باشد، به جای رب، زعفران دم کرده اضافه کنید، این روش را نیز میتوانید امتحان کنید )

میگو سانتورینی


مواد لازم میگو : میگو: ۳۰۰‌ گرم
 نخود سبز: نصف پیمانه
 پیاز: یک عدد
 سیر: یک حبه 
زعفران دم‌شده: یک قاشق غذا‌خوری
 روغن‌زیتون: یک قاشق غذا‌خوری
  نمک و فلفل: به اندازه کافی
 طرز تهیه میگو : ۱-میگو را برای ۵‌دقیقه در آب بجوشانید. ۲-حالا با پیا‌ز و سیر رنده شده تفت دهید. ۳-زعفران، نمک، فلفل و نخود را هم اضافه کنید‌ و بگذارید حدود ۱۰‌دقیقه روی حرارت کم بپزد. بعد از ۱۰دقیقه شام سبک، راحت، مغذی و شادی‌آور شما آماده است.

ساندویچ سالاد مرغ مدیترانه ای

ساندویچ مرغ مدیترانه ای
خیار متوسط:     ۲عدد

گوجه فرنگی متوسط:     ۳عدد
سینه مرغ خرد شده:     ۳پیمانه
پنیر فتا:     یک دوم پیمانه
ماست:     یک دوم پیمانه
جعفری خرد شده:     یک سوم پیمانه
سس مایونز کم چرب:     یک سوم پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته:     یک سوم پیمانه
تره خرد شده:     ۳قاشق سوپخوری
پوست لیموترش رنده شده:     یک قاشق چای خوری
نان بروچن:     به تعداد موردنیاز
نمک و فلفل سیاه:     به میزان مورد نیاز
روش پخت ساندویچ سالاد مرغ مدیترانه ای 
سینه مرغ را بپزید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. خیارها را پوست بگیرید، دانه های آن را خارج کنید و به صورت حلقه ای، نازک خرد کنید. گوجه فرنگی ها را فیله کنید و نگینی خرد کنید. در ظرفی سینه مرغ خرد شده،