شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

استیک ماهی با سس جنوبی

موادلازم استیک ماهی با سس جنوبی :
ماهی              1کیلو
کره                  150گرم
ابلیمو                1/5قاشق غذا خوری
نمک وفلفل         به مقدار لازم

طرز تهیه استیک ماهی با سس جنوبی :
ماهی را به تکه های دلخواه تقسیم کرده و نمک وفلفل به هردوروی ماهی زده وکره رانیزبه هردوطرف ماهی بمالید . ماهی را به مدت 10 دقیقه درفرقراردهید تا آماده شود.در این فاصله جعفری و آبلیمو را با هم مخلوط کنید پس از آماده شدن ماهی مخلوط را روی آن ریخته سرو کنید.

کوفته میگو وبرنج سوخاری

مواد لازم کوفته میگو وبرنج سوخاری
 3 قاشق غذاخوریپنیر پارمزان3 قاشق غذاخوریسس سویا50 گرمکره3 قاشق غذاخوریسرکه0 به مقدار لازمآرد سوخاری5 حبهسیر1 عددلیمو ترش1 عددتخم مرغ20 عددمیگو1 1/2 پیمانهبرنج پخته


کوفته ای متفاوت: کوفته میگو و برنج سوخارى
طرز تهیه کوفته میگو وبرنج سوخاری
ابتدا در تابه کره را با کمى روغن مى ریزیم سپس میگو را اضافه می کنیم.سیرخلال شده،سویا سُس،زنجبیل رنده شده،سرکه و آب لیمو ترش را هم مى ریزیم.بعد که به جوش آمد پنیر پارمزان را به اندازه یک قاشق غذاخوری ریخته تا کمى سفت شود.سپس در ظرفى ریخته تا خنک شود حالا برنج پخته شده،پنیر پارمزان،دو قاشق غذاخوری آرد،زرده تخم مرغ و میگو را در خرد کن ریخته تا با هم کاملاً یکدست شود.سپس سفیده تخم مرغ را هم زده کمى از مایع کوفته را گرد کرده بعد در سفیده سپس در آرد سوخارى غلطانده در روغن سرخ مى کنیم و آماده سرو است.

هویج پلو ترکیه ای

مواد لازم برای هویج پلو ترکیه ای
 برنج ۱ پیمانه
 خلال پوست پرتقال  یک چهارم پیمانه
 هویج خلال شده نصف پیمانه
 خلال پسته نصف پیمانه
شکر ۱ قاشق مرباخوری
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه هویج پلو ترکیه ای
ابتدا آن افرادی که خودشان خلال را درست می کنند که حتما می دانند به چه صورت تلخی آن را بگیرند.
آن افرادی که از لوازم قنادی یا آجیل فروشی ها می گیرند که دیگر لازم نیست بدانند تلخی آن به چه صورت گرفته می شود، زیرا آماده ها تلخیش گرفته شده است .
من در اینجا از همین آماده ها استفاده کردم که خیلی راحت است، توصیه می کنم شما هم آماده استفاده کنید، اصلا به دردسرش نمی ارزد!
اول خلال پوست پرتقال ها را یک کمی آب بکشید ( تا گرد و خاک احتمالی آن گرفته شود ) بعد بگذارید با آب بجوشد.
حدود نیم ساعت کافی است، البته بستگی به خلال های شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقیقه امتحان کنید، یک دانه اش را بخورید ببینید سفتی آن چه طوری است، نباید زیاد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتی آن را زیاد حس کنید، خیلی نرم شود.
در نهایت هویج پلو ترکیه ای ما اماده است

دلمه کدو مسمایی

مواد لازم دلمه کدو مسمایی:

کدو
۵ عدد
گوشت چرخ کرده
۳۰۰ گرم
برنج پخته شده
۵ قاشق غذاخوری
لپه پخته شده رب گوجه فرنگی و روغن مایع
از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخان) ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
ادویه به میزان لازم
 


● طرز تهیه دلمه کدو مسمایی:
کدوها را از عرض دو قسمت کنید و در ظرف آبی که در حال جوشیدن است، قرار دهید تا کمی نرم شود. بعد آن را در آب سرد بگذارید و داخل کدوها را با قاشق خالی کنید، طوری که دیواره کدوها آسیب نبیند.در ظرف دیگری پیاز خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید. لپه و برنج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس سبزی خرد شده را به مواد اضافه کنید. ادویه را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید. داخل کدوها را با مواد تهیه شده پر کنید و هر کدام از کدوها را به حالت ایستاده در قابلمه قرار دهید روی حرارت کم بگذارید؛ پس از نیم ساعت دلمه کدو مسمایی آماده است

حلیم گیاهی

حلیم گیاهی با بلغور گندم

 

مواد لازم حلیم گیاهی :

بلغور گندم                                                      ۵/۱ لیوان

خرده برنج معطر                                                ۲ قاشق غذا خوری

آب گرم برای خیساندن بلغور                                 ۲ لیوان

پیاز منوسط                                                        ۱ عددنگینی شده

شیر سویای خشک                                            ۲/۱ لیوان در صورت تمایل

نمک ،زردچوبه و دارچین                                         به مقدار لازم

آب جوش                                                            به مقدار لازم

 

 اول باورم نمی شد به این خوبی از آب در بیاد ولی نتیجه این تجربه عالی بود

یک حلیم سالم و کم هزینه عاری از گوشت و مرغ و بوقلمون !!!!!!

                                                                     

طرز تهیه حلیم گیاهی:

بلغور را با دقت پاک کنید تا سنگریزه نداشته باشد.خرده برنج را هم بعد پاک کردن

به آن افروده و با آب گرم بخیسانید . بعد از گذشته سه چهار ساعت  در ظرفی

مناسب مخلوط بلغور و برنج را بریزید و ۶ لیوان  آب  جوش اضافه کنید .مواد که به

 جوش آمد کف روی آن رابگیرید و حرارت را کم کنید . به یاد داشته باشید در دیگ را

کاملا نبندید تا دیگ سر نرود .در طول پخت ممکن است بسته به نوع بلغور لازم شود

که آب جوش به مواد اضافه کنید .