شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شبکه ما

شبکه ما پر از ویدیو های جالب و دیدنی

شیر برنج دارچین


مواد لازم شیر برنج دارچین
آب =دو پیمانه
برنج= ۳/۴پیمانه
دارچین= یک قاشق سوپخوری
شیر= سه پیمانه
پودر ژلاتین= یک و نیم قاشق مرباخوری
شکر= ۱/۳ پیمانه
آب سرد= سه قاشق سوپخوری
مربای گل‌سرخ =۲۰۰ گرم
طرزتهیه شیر برنج دارچین:
در ماه مبارک رمضان همه شیربرنج را دوست دارند اما من خواستم تنوعی در درست کردن شیربرنج بدهم و به آن دارچین و گل‌سرخ اضافه کردم تا هم طعم بهتری پیدا کند و هم خوشبوتر شود. برای تهیه شیر برنج با دارچین ابتدا برنج را شسته به مدت سه تا چهار ساعت با دو پیمانه آب خیس می‌کنیم، سپس برنج را با همان آب موجود روی حرارت ملایم قرار داده و گاهی هم می‌زنیم تا آب آن کشیده شود، سپس شیر را به تدریج اضافه کرده تا مغز برنج پخته و نرم شود. دارچین و شکر را ریخته و پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا بجوشد و شکر در آن حل شود سپس ژلاتین را در آب سرد حل می‌کنیم (به روش بن ماری ) و داخل شیربرنج می‌ریزیم. کف و دیواره یک قالب ۲۳ سانتی‌متری مخصوص دسر را با روغن مایع چرب می‌کنیم و مربا را با شیر برنج مخلوط کرده کمی که از حرارت شیر برنج کم شد مواد را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ببندد. بعد با لبه کارد دور قالب می‌کشیم تا شیربرنج از ظرف جدا شود و سپس در ظرف مورد نظر بر می‌گردانیم.

تاک پلو شاهرودی با ماهیچه

مواد لازم تاک پلو شاهرودی با ماهیچه : *برنج ایرانی: 500 گرم *برگ درخت مو: 500 گرم *گرد غوره: 1 ق.م *روغن: یک پیمانه( ترجیحا روغن حیوانی باشد ) *نمک: به میزان لازم*
چگونگی تهیه تاک پلو شاهرودی با ماهیچه:

برنج را با مقداری آب و نمک خیس کرده و پس از چند ساعت خیس خوردن در آب در حال جوش می ریزیم. 
برگ موها را پس از تمیز کردن و شستن به اندازه های درشت ساطوری کنید. در حالی که برنج کاملا جوش نخورده است به آب جوشی که برنج در آن است اضافه کنید. کمی روغن اضافه می کنیم و برنج ها که قد کشید آن را آبکش کنید. توجه داشته باشید که این پلو هم مثل دیگر قاطی پلو ها باید کمی زنده تر برداشته شده و آبکش شود. 
پس از آبکش کردن و دادن شوک آب سرد به آن ، ظرفمان را تمیز کرده و کف آن را روغن ریخته و برگ های مو خرد نشده را به عنوان ته دیگ در ته ظرف می چینیم. 
در نهایت قاطی پلو مان را آرامی به ظرف وارد می کنیم. هر لایه ای که می ریزیم مقداری غوره روی آن می پاشیم تا طعم بهتری به دست دهد. 
در فواصل مختلف تا 30 الی 45 دقیقه زمان دم کشیدن روی آن روغن حیوانی و آب می ریزیم تا در کنار دم کشیدن عطر و طعم تاک پلو مان عالی شود. 

این پلو را همراه باخوراک ماهیچه سرو کنید.

نان اگردک

طرز پخت نان اگردک

مواد لازم نان اگردک :
تخم‌مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه 
شکر نصف پیمانه
آرد (به حدی که خمیر به دست آید) به میزان لازم 
روغن مایع یا روغن حیوانی دو تا سه قاشق غذاخوری
خمیرترش یک قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری 
زردچوبه یا زعفران نصف قاشق چایخوری

 
طرز تهیه نان اگردک :
یکی از تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و با کمی شیر مخلوط می‌کنیم، دو تا سه قاشق روغن را نیز اضافه می‌کنیم. شکر را در باقی‌مانده شیر ولرم افزوده سپس تخم‌مرغ دیگر را به آن می‌افزاییم. نمک، دارچین و کمی زردچوبه را در یک لیوان آرد ریخته، الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. یک چانه خمیر نانوایی یا یک قاشق خمیر ترش را در این مرحله به مایه مخلوط کرده، هم می‌زنیم، مابقی آرد را کم‌‌کم اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا آنجایی که خمیر به دست نچسبد و لطیف هم باشد. دو ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید سپس روی تخته آرد پاشیده و به ضخامت دو لواش از خمیر باز کرده و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. در صورت تمایل یک قاشق شکر روی خمیر می‌پاشیم می‌توان این نان را به مقدار بیشتری تهیه و در فریزر نگهداری کرده و برای میان‌ وعده بچه‌ها در مدرسه استفاده نمود.