آیا تا به حال به تهیه خمیر لازانیا و پاستا در خانه فکر کردهاید؟ شاید به نظر دور از ذهن برسد ولی خواهید دید که با صرف کمترین هزینه و زمان شما میتوانید پاستا و لازانیای خانگی خود را با طعمهای مختلف در خانه تجربه کنید
برای تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی ما دو روش را به شما آموزش خواهیم داد: تهیه خمیر لازانیا به وسیله غذاساز و تهیه خمیر لازانیا به کمک دست. مراحل انجام کار تفاوت چندانی با هم نخواهد داشت و خواهید دید با کمترین امکانات میتوانید لذت آشپزی در خانه را تجربه کنید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی
آرد همه منظوره
2 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ
4 عدد
روغن مایع
2 قاشق غذاخوری
آب (در صورت نیاز)
1 قاشق غذاخوری
روش اول : استفاده از غذا ساز برای تهیه خمیر لازانیا
ابتدا 2 پیمانه آرد همه منظوره (آرد مخصوص قنادی و شیرینی پزی) را داخل غذاساز بریزید.
خمیر پاستا - پاستا - ماکارونی - طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی - لازانیا
تخم مرغها و روغن را با یکدیگر ترکیب کرده و به آرد درون غذاساز اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید برای طعمدار کردن خمیر یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن و حتی زعفران به خمیر اضافه کنید.